Pamukkale Belediyesi 11 mahallede 42 sabit, 6 hareketli olmak üzere 48 MOBESE kamera sistemini 800 bin liralık yatırımla hizmete sunuyor. Valilik makamında yatırımla ilgili Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Pamukkale Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Protokol imza törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutan Vekili Mürşit Kuyumcu katıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e böylesi önemli bir yatırım desteği için teşekkür eden Vali Şükrü Kocatepe, “Şehirlerimizin, yerleşim birimlerimizin artık güvenliğinde elektronik kontrol sistemleri büyük önem arz ediyor. MOBESE sisteminin daha da genişletmeye gayret ediyoruz. Bu konuda İçişleri Bakanlığımızdan gelen ödeneklerle kontrol noktalarını çoğaltmaya, kameralarımızı artırmaya çalışıyoruz. Tabi ki gelen ödeneklerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılaması noktasında yetersizliğimiz, eksikliklerimiz var’’ dedi.
Daha güvenli ve huzurlu bir Pamukkale için 68 mahallenin tamamını toplam 7 etapta mobese ile donatacakları müjdesini veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “ Pamukkale İlçemizin daha güvenli ve huzurlu bir yer olması, suçla mücadelede Emniyetimize destek olmak, suça yönelik caydırıcılık sağlamak amacıyla mobese yatırımlarını önemsiyoruz. 6 ay önce 2015 yılının başında 600 bin lira bir giderle 7 mahallimize 30 mobese kamerası yerleştirmiştik. Emniyet Müdürlüğümüzün hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise ilçe sınırlarımız içinde 11 mahallimize 800 bin liralık bir harcamayla 48 mobese kamera sistemi kuruyoruz. Amacımız Pamukkale bölgemizde can ve mal güvenliğini korumak ve suç ve suçla mücadele de ispat ve deliller anlamında olayların hızlıca çözümlenmesine katkı vermek ve en önemlisi caydırıcılığı sağlamak’’dedi.
Konuşmaların ardından protokol metni imzalanarak, mobeseler Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetine sunuldu.