Özel Bitek Koleji;  2018-2019 eğitim-öğretim döneminde Denizli’de öğrencisiyle tanışacak. Kolej, son  teknoloji ile donatılmış, Türk Sanayisinin ihtiyaç duyduğu donanımlı ve yüksek ahlaklı mühendis adayları ve teknisyenler yetiştirmek üzere yola çıktı. Ve yakında ilimizde açılışını gerçekleştirecek.

Denizli’de enerji  ve  teknoloji  alanında eğitim verecek Özel Bitek Koleji, yüzde 100 devlet destekli öğrenci eğitimi ile büyük bir boşluğu da dolduracak. Öğrenci kayıtlarına şehir merkezi konumundaki Ankara asfaltı üzerindeki  Zeybek durağında başlayan Özel Bitek Koleji, sanayi kuruluşlarına ara eleman yetiştirmede de  büyük bir misyon üstlenecek.

Sanayicilerimizin ara ve ana eleman ihtiyacını karşılamak için bünyesinde; YENİLENEBİLİR ENERJİ TEKNOLOJİLERİ, GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ, ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ve MEKATRONİK  bölümleri ile eğitim  verecek Özel Bitek Koleji, Denizli’yi Akıllı Kolej Sistemi ile de tanıştıracak.

Alanında deneyimli eğitim kadrosu ile öğrencilerine  4 yıl devlet destekli öğrenim imkanı sağlayacak Özel Bitek Koleji, Eğitim Laboratuvarları, İngilizce ve Almanca Dil Laboratuvarları, Sanat Atölyeleri ve toplam 15 laboratuvar ve geniş kütüphane kaynakları  ile öğrencisine tüm imkanları seferber ediyor.

Ayrıca; MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereğince Organize Sanayi bölgesi içi ve dışında açılan Teknik Kolej öğrencilerinin eğitim giderleri Devlet tarafından karşılandığı için, Bitek Koleji’nde eğitim görecek öğrencilere,   veli öğrenci adına herhangi bir eğitim-öğretim ücreti ödemeyecek.