1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Denizli’de etkinlikler düzenlendi. Saat 12.00’da Çınar Meydanında toplanan sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve Siyasi partiler İstiklal Caddesi ve İncirlipınar Caddesi boyunca yürüyrek 1 Mayıs Kutlamalarının yapılacağı alana ulaştılar.

Kortej yürüyüşü boyunca bir köpekte gruplarla beraber miting alanına kadar geldi.

Hayatını kaybeden emekçiler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından Sendika temsilcileri günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.  Konuşmalrın ardından 1 Mayıs İşçi Bayramı halaylar eşliğinde kutlandı.  Kutlamalara Denizli CHP Milletveilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan’da katıldı.



 Kutlamalara Eğitim-Sen, KESK, DİSK, TMOBB,Büro Emekçileri Sendikası, Eğitim-İş Sendikası, CHP Haziran Hareketi, EMEP, HDP, ADD gibi bir çok kuruluş bayrak ve flamalarıyla katıldı.  Miting alanında yaklaşık bin kişilk bir grup  halay çekerek işçi bayramını kutladı. Etkinliğe katılan Galatasaraylı bir grup taraftarın futbolcu Sabri Sarıoğu ve Klüp başkanı protesto etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Polis yoğun güvenlik önlemi aldı
1 Mayıs Kutlamaları çerçevesinde  yapaılcak etkinlikler için Denizli Emniyet Müdürlüğü yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kortej yürüyüşü bounca gruplara eşlik eden polis, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için miting alanı çevresinde de hazır bulundu. Miting alanına girenleri tek tek arayan ekipler kutlamalar bitene kadar bölgeden ayrılmadı.