Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen, pandemi yasakları nedeniyle ara verilen, ilçe gezileri yeniden başladı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti önderliğinde, Çivrilli gazetecilerin ev sahipliğinde düzenlenen ilçe gezisi Özdemirci Mahallesi’ndeki Balbal Mezarlığında başladı. Savran Mahallesinde bulunan 1882 yılında yapıldığı tahmin edilen ve geçen senelerde restorasyonu tamamlanan Serbanşah Cami,  İğdir Mahallesinde Yunan işgali sırasında Yunan askerlerinin konakladığı Paltaoğlu Konağı, Dedeköy Cami, Gümüşsu Şelalesi ve son olarak Beydilli Kayık İskelesi ziyaret edildi. Işıklı Gölü ziyaretinde gazeteciler göç etmeyip ilçede kalan flamingoları fotoğraflamanın keyfini yaşadı. 

İlçe gezileri devam edecek

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mesut Güler, gazetecilerin görev yaptığı ili daha iyi tanımaları için ilçe gezilerine devam edileceğini söyledi. Gazeteciler cemiyeti önderliğinde pandemi yasaklarından önce birçok ilçeye gezi programı düzenlendiğini ancak yasaklar nedeniyle gezilere ara vermek zorunda kaldıklarını, Çivril’in ardından Buldan ilçesine gezi planlandığını anlatan Güler, “İl merkezimiz gibi ilçelerimizde tarihi turistlik ve doğal güzelliklere sahip bölgeler var. Denizli’de görev yapan meslektaşlarımızın bu güzellikleri görmeleri, yaşadıkları şehri ilçeleriyle daha iyi tanımalarını istiyoruz. Geziye katılan arkadaşlarımız, çektikleri fotoğrafları da ilçelerimizin tanıtımıyla ilgili internet üzerinden açılan sayfalara yüklüyor. Gazeteci gözüyle çekilen fotoğrafların ilçeyi ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistlere rehberlik etmesini istiyoruz. Gezi için gittiğimiz ilçelerin haberlerini de yaparak gördüğümüz güzellikleri okuyucularımızla paylaşıyoruz. Çivril, en büyük ilçelerimizden biri. Tarıma dayalı ekonomiye sahip ilçemiz kışın da çok güzel. Herkesi Çivril’i görmeye davet ediyoruz. Çivrilli basın mensupları Bülent Çakır, Serap Özdemir, Nihat Kaplan, Ümmühan Öz ve iş insanı Vehbi Demir'e teşekkür ediyoruz” dedi. 

Çivril her mevsim güzel

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Çivrilli Gazeteci Serap Özdemir de, “Basın mensuplarını ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Gün boyu devam eden gezimizde ilçemizin tarihi turistlik ve doğal güzelliğe sahip bölgelerini ve mahallelerini ziyaret ettik. Çivril görülmesi gereken ilçelerden biri. Koruma altındaki Akdağ Dağı ve Işıklı Gölü ile doğa tutkunları için bulunmaz parkurlara sahip. Aynı zamanda Akdağ’da yaşayan kızıl geyikler, yılkı atları ve daha birçok yaban hayvanıyla fotoğraf sanatçılarının ilgi gösterdiği bir bölge. Yeşil Çivril olarak bilinen ilçemize herkesi davet ediyoruz. Çivril yılın her mevsimi ayrı güzel. Geziye katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi

Gazeteciler Çivril’in Altını Üstüne Getirdi