1998 yılında hiç bilmediğim, gitmediğim İstanbul'un karanlık sokaklarında gazete dağıtmakla başladığım bu mesleğin her biriminde çalışma fırsatım oldu. Kader bizi 2007 yılında www.haberdenizli.com ile Denizli'nin hizmetine getirdi. 8 yılı aşkın süredir 7 gün 24 saat hizmet etmeye çalışıyoruz. 
Siz değerli okurlarımıza mutlu haberler verebilmek için bazen kahvaltı sofrasından kalkarız, 
bazen siz uyurken duyduğumuz bir şehit haberine gideriz. 
Yağmurumuz olmaz, 'kar'ımız olmaz, soğuk üşütmez, yediğimiz fırçalar vız gelir, fotoğraf çekmezsek okur kızar, çekersek çekilen kızar. 
Acıkmayız biz, çay vermeye gerek yoktur bize, bulunduğumuz alanda, direk vazifesi görürüz biz. 
Teşekküre de ihtiyacımız yoktur bizim, yılda belki de 365 gün haber yaptığımız insanların bizi tanımasına da gerek yok, biz onların emir eriyiz(!) zaten, 
Bayram tebriğine de ihtiyacımız yoktur bizim, mesleğimiz uğruna taş kırıntısı da yeriz biz. 
Hatta bu meslek uğurunda küheylan gibi çatlarız biz, tıpkı İlyas Haytan ve Alperen arkadaşlarımız gibi, 
Asker gibiyiz vesselam. 
Bizi hiç tanımayan, bilmeyen, ama hiç terk etmeyen, yılda 3 milyon 600 bin, ayda 300 bin, günde 10 -15 bin sadık okurlarımız var. BU GURUR BİZE YETER...
*** 
Bu vesileyle, zor şartlar altında Denizli'ye hizmet etmeye çalışan basın emekçilerinin en uzunundan en kısasına, en zayıfından en şişmanına, şoföründen çaycısına, temizlikçisinden sekreterine, onları fedakarca destekleyen eşlerine, yeterli olmasa da samimi bir şekilde onlara maaşlarını vermeye çalışan medya patronlarına, TEŞEKKÜR EDERİZ.
GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...