Sağlığımız bizler için her zaman dikkat etmemiz gereken durumların arasında gelmektedir. Sağlığımıza dikkat eder iken bir yandan da oluşabilecek bazı durumlar karşısında ani müdahale yapmamız gerekmektedir. Bu durumlarda ilk yarım için bizlere yardımcı olacak önemli ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerin başında flaster bantlar gelmektedir. Oluşacak yarada hızlı bir şekilde üzerine kapatacağımız gazlı bezi tutturmamızda bize yardımcı olan bant çeşidine flaster bant denilmektedir.

Flaster Bant

Flaster bantlar hastanelerde, kliniklerde, sağlık ocaklarında ve ilk yardım çantasında bulunması geren önemli bir üründür. Flaster, pansuman veya yaralanma işlemi sonrasında yaranın üzerine pansuman sargı bezini sabitlemek işlemine yarayan medikal bir üründür. Flaster ürünler sabit bir genişliği olmamakla birlikte, kendi arasında değişik genişliğe sahip olanları bulunur. Hastanın yarası büyük ise ve bu yara kalın ise, genişliği daha fazla olanlar tercih edilebilir. Hastanın yaraları çok büyük değilse, pansuman malzemesini tutturmak için küçük flaster bant çeşitleri kullanılması en etkili çözümü getirmektedir. Flaster bantlar ürün özelliği olarak normal bir bant gibi kendinden yapışkanlıdır ve rulo halinde olmaktadır. Rulo halinde olması onun kullanım kolaylığını arttırmaktadır. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Yaraların mikrop kapmasını engellemek ve iyileşme süresi boyunca yarayı güvenli tutmak için sargı bezi çeşitlerinden yararlanabilirsiniz. Sargı bezi, yaraların üzerine sarılır ve yaranın dış etkenlerden korunmasına yardımcı olur. Sargı işleminden sonrada devreye flaster bant girerek sargının sabitlenmesi sağlanır.

Flaster

Flaster bant kullanım olarak kolay ve pratik olması nedeni ile çok kullanılır ve tercih edilmesinin nedenlerinin başında gelmektedir. Yaranın etrafı steril su ile temizlendikten sonra gazlı bez veya sargı bezi kapatılır. Üstüne flaster bant yapıştırarak ya da bantı yırtarak kolaylıkla yapıştırılır. Yapışkanlığı özelliği ile yaranın hemen açılmasını engeller ve yapışmasını sağlar ve kolay kolay çıkmaması ile yaranın iyileşmesine yardımcı olmaktadır.

Flaster Bant Özellikleri

Flaster bantlar kendi içerisinde farklı model ve çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitliliğin yanı sıra özellik bakımından da ortak noktaları bulunmaktadır. Bu ortak noktaları şu şekilde sıralıya biliriz;

  • Suya Dayanıklı
  • XRay Işınını geçirebilir
  • Üstüne yazı yazılabilir
  • Kolay yapışır ve yırtılır
  • Havayı ve teri geçirir
  • Esneyerek vücut kıvrımlarına uyum sağlayan beyaz poliester taşıyıcı
  • Çok duyarlı ve hassa ciltler için poliakrilat yapışkanlı, esnek, ultraporlu tıbbi flasterdir. Gazlı bezin ihtiyaç duyulan yere sabitlenmesini sağlar.

Flaster Bant Çeşitleri

Flaster bantlar önceden de bahsettiğimiz gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. flaster bantlar birlikte en çok kullanılan ürün ise sargı bezleridir. Hastanın durumu burada kullanılan bant çeşidini değiştirmektedir. Bu değişiklikler hastanın en kolay şekilde yarasının kapatılması anlamında gereklidir. Flaster bant ürünleri kullanım olarak sağlamlığı ile bilinmektedir. Hekimler tarafından en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Hastaların yarası kapandıktan sonra direk açılma olması yaranın her zaman geç kapanmasına neden olmaktadır. Flaster bant size bu tür sıkıntıları ortadan kaldırdığı için sağlık personeli tarafından çok tercih edilmesinin en büyük nedeni budur.

Flaster Bant Fiyatları

Flaster ürünlerin de alacak olan birçok kişinin merak ettiği önemli konular bulunmaktadır. Bu ürünlerin fiyatları her zaman dikkat edilerek alacağınız üründe uygun fiyat ve kalite bir arada olmalıdır. Kliknikleriniz de kullanacağınız flaster ürünlerinde sağlamlık, kalite ve uygun fiyat dengesini sağlamanın medikalreyonum.com sayesinde sizleri birleştirmektedir. Bu ürünlerde medikalreyonum.com adresi olarak iyi bir fiyat karşılığında en iyi kalite ürünü bulacaksınız. Almış olduğunuz ürün fiyatları toptan olarak hastanenizde, kliğinizde veya sağlık çantanızda en iyi ürün kullanmış olacaksınız. Ürün fiyatlarımızda her zaman en iyi fiyat garantisini vererek sizlerin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamaktayız. Vermiş olduğunuz ürün siparişlerini karşılama işlemi sırasında sorunsuz şekilde size ulaştırmaktayız. MedikalReyonum.com Satış sonrası ürün garantisi ve teknik destek ile flaster ürünleri rahatlıkla alabilirsiniz. medikalreyonum.com adresinde aramış olduğunuz iyi bir ürün için sitemizi ziyaret ederek, sizler için kaliteyi her zaman en baştan tutmaktayız.