Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Sinada Lezzet Evi 2015 yılında Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi'nde faaliyete başladı. 4 yılın ardından 2019 yılında Yeni Şafak Mahallesi 1050 Sokakta Hilal Camisi çaprazında müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

Sinada Lezzet Evi sahibi Ahmet İlker Tefennioğlu, işletmelerinde pide, ızgara, bulunduğunu söyledi. Tefennioğlu, "Mamüllerimizin tamamında dana eti kullanıyoruz. Yaptığımız işin arkasındayız, her türlü güvenceyi kendim veririm. Burada pide çeşitleri, lahmacun, kiremitte köfte, tavuk çeşitlerimizin yanında pizza ve tahinli çeşitlerimiz de mevcuttur. Nazilli'nin lezzetini Denizli'ye taşıdık. Nazilli pidesi yumuşak olmasıyla meşhurdur, sert düşmez. İşletmemizde 40 kişi oturup rahat yemeklerini yiyebilir. Müşterilerimiz aileleriyle birlikte, özel günlerinde, toplantılarında firmamızı tercih edebilirler. Otopark sorunumuz yok." dedi. 

Sinada Lezzet Evi'nde tecrübeli pide ustası Zeki Kiriş, müşterilerin damak tadına uygun ürünler çıkarıyor.

20 yıldır pideci olarak vatandaşın damak lezzetine uygun ürünleri sunduğunu belirten Tefennioğlu, "Fiyatlarımız gayet uygun olup isteyenler her türlü araştırmayı yapabilirler. Denizli halkı bizi twitter'de, instagram'da ve facebook'ta #sinadalezzetevi olarak takip edebilirler. Denizli yavaş yavaş bu taraflara geliyor. Etrafımızda büyük inşaatlar yapılmaya devam ediyor. Umut 2 ve 3'ten pide siparişi, Adalet Mahallesi pide siparişi, 1200 Evler pide siparişi, Hacıeyüplü'den pide şiparişi alıyoruz." dedi.

Tel: 0 258 377 34 33 - WhatsApp Hattı: 533 375 09 90 sipariş alıyoruz.

GOOGLE HARİTALAR YOL TARİFİ

Lezzita ve Yemek Sepeti üyeliğimiz de mevcuttur. Her Cumartesi yüzde 10 indirimimiz var. 

Sinada Lezzet Evi 40 kişilik salonuyla nezih ve ferah bir ortamda yemek yeme imkanı sunuyor.