Mehmet Akif'in ölümü yakınlarını yasa boğdu

Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında elektrikli bisikletin Karayollarına ait asfalt yüklü kamyonete çarpması sonucu dokuz yaşındaki Mehmet Akif hayatını kaybetti. Bu olay elektrikli bisiklet kullanıcılarına  bazı kurallara uymaları gerektiğini hatırlattı.


Alınılan bilgiye göre, Kamil Gardaş (41) yönetimindeki elektrikli bisiklet, Denizli - Antalya karayolunda Acıpayam istikametine doğru giderken, Fatih Köprülü Kavşağı yakınlarında aynı yönde seyreden 30 APR 39 plakalı Karayollarına ait kamyonete arkadan çarptı. Kazada Kemal Kardaş ağır yaralanırken, 9 yaşındaki oğlu Mehmet Akif Kardaş öldü.

BABA KARDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI
Üzerinde şort, Fenerbahçe tozluğu, spor ayakkabı ve çantası olan Mehmet Akif Kardaş'ın cesedinin üzeri gazete kağıdıyla örtüldü. Yaralanan baba Kemal Kardaş ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KÜÇÜK AKİF'İN ÖLÜMÜ YAKINLARINI YASA BOĞDU
Kazaya şahit olanlar büyük şok yaşadı. Kamyon sürücüsü de gözaltına alındı.
Cumhuriyet savcısının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Akif'in cesedi cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kaza, bir otomobil galerisinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, aynı istikamete giden kamyonun, baba ve oğlunu taşıyan elektrikli bisikletle yandan teması ve elektrikli bisikletin savrularak üzerindekilerle birlikte yere düşmesi görülüyor.