Ekonomi Bakanı Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci toplu açılış töreni için Denizli’min Çameli ilçesindeydi. 24 Haziran’da milletvekilliği görevinin sona erdiğini belirten Zeybekci, “Denizli siyasetin birinci masasında hakettiğini almaya devam edecek. Bu kardeşinizde bu can bu bedende oldukça, Allah sağlık verdikçe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Devam inşallah diyorum ve sizlere de hizmet etmeye devam edeceğim.” Diyerek seçimlerden sonra bakanlık görevine devam edeceğinin sinyalini verdi. 

ÇAMELİ ARTIK GELİNMEK İSTENEN YER OLACAK

nihat-zeybekci-bakanlik-cameli-denizli

Çameli Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftar programın ardından konuşan Zeybekci, Çameli’ye  ayrı bir aşkla bağlı olduğunu anlattı. “Çameli’nin ne ihtiyacı varsa bizim başımızın üstünde yeri var.” diyen Zeybekci, “Denizli’nin merkezinde ne varsa Çameli’de ona kavuşuyor.  Yapmaya da devam edeceğiz. Çameli artık gelinmek istenen yer olacak. Bütün bunlar hizmette devamla olan şeyler. Devam inşallah diyoruz.” dedi. 

DENİZLİ GAK DEDİĞİNDE YAĞ,GUK DEDİĞİNDE BAL ALDI

Denizli’nin Ankara’nın temsil masasında oturduğuna vurgu yapan Zeybekci, “Denizli gak dediğinde yağ, guk dediğinde bal bunları Ankara’dan gören siyasetin lider şehri olmanın avantajını yaşıyor. Sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı. 

ÇAMELİ’DEN YÜZDE 90 OY BEKLİYORUM

Çameli’nin AK Parti’ye bu güne kadar siyaseten hak ettiği değeri verdiğini ifade eden Zeybekci, “Çameli bu güne kadar bize hakettiğimizi verdi bundan sonra da hakettiğimizi verecek. 24 Haziran’da Çameli’nin Türkiye’de sıralamaya girmesini istiyoruz. Şimdiye kadar Denizli’de birinciydi. Şimdi Türkiye’de sıralamaya giren o yüzde 90’lık rakamların konuşulduğu bir Çameli istiyoruz. Sizden 24 Haziran seferberliği istiyorum.” Şeklinde konuştu. 

BAKANLIĞA DEVAM MESAJI VERDİ

24 Haziran seçimlerinde milletvekilliği görevinin bittiğini hatırlatan Zeybekci, “7 seneden bu yana Şerefle taşıdığımız Denizli milletvekilliğini bırakıyoruz. Yerimize yeni arkadaşlar geliyor. 2011 yılında Dediniz ki Denizli siyasetin de lider şehirlerinden biri olsun  ve bizi gönderdiniz. Denizli şimdi Ankara’nın temsil masasında oturuyor. Denizli siyasetin birinci masasında hakettiğini almaya devam edecek. Bu kardeşinizde bu can bu bedende oldukça, Allah sağlık verdikçe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Devam inşallah diyorum ve sizlere de hizmet etmeye devam edeceğim.” diye sözlerini noktaladı.