Denizli Genç İşadamları Derneği'nde (DEGİAD) Perşembe günü yapılacak olan genel kurulda 14. dönem başkanı ve yönetimi seçilecek. Genel kurula sayılı günler kala Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan Hakan Urhan, genel kurulda 14. Dönem için göreve talip olduğunu açıkladı. 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda basın mensuplarının karşısına çıkan Hakan Urhan, "Ben ve yönetimimde yer alan birbirinden değerli arkadaşlarımızı yakinen tanıyorsunuz. Denizli Genç İşadamları Derneği iki adayın olduğu bir seçim süreciyle bir süredir Denizli gündeminde. Bugün burada toplanmamızın nedeni de bu seçimler. Rekabet kalite getiriyor. Tatlı ve centilmence geçen bir süreç yaşıyoruz. Diğer STK’lara bu sürecin örnek olmasını da umut ediyoruz. Bir süredir DEGİAD gündemdeki yerinden biraz uzaklaşmıştı. Ekibimizin çıkışı ile birlikte yaşanan demokratik, adil seçim süreci DEGİAD’ı yine kent gündemindeki yerine getirdi. Sosyal medyadan gazete sayfalarına her iki ekibin de gösterdiği performans ile bugün de sonucu her ne olursa olsun seçim sonrası da kazanan DEGİAD olmuştur, olacaktır." dedi.

Adaylığı ile ilgili gerekçeleri paylaşmak istediğini belirten Urhan, "Birçok neden adaylık sürecimizin altında yatsa da bunlardan ikisi bizim için çok önemlidir. İlki DEGİAD’ın kendi üyeleri arasındaki networkün sağlıklı çalışmadığı, bir diğeri de DEGİAD’ın kamuoyundaki eski ağırlığını tam anlamıyla koyamadığı yönündeki eleştirilerimizdir. Bilindiği üzere STK’ların asli görevi üyeleri arasındaki dayanışma ve iletişimi sağlayabilmektir. DEGİAD’ın son zamanlarda asli görevi olan üyeleri arasındaki sosyal ve ticari köprü görme görevini sağlıklı bir şekilde yürütemediği eleştirileri gündemdeydi. Biz de işin açığı aynı eleştirileri paylaşıyorduk. Bir diğer ana gerekçe ise DEİGİAD’ın üyelerin sesi olma konusunda eskisi kadar etkili olamadığı idi. Sektörel problemleri dile getirecek, üyelerin nabzını tutup onlar adına çözüm önerileri ortaya koyabilecek yapıya tekrar kavuşturulmasına yönelik bir beklenti vardı. Bizler bu eleştireler ve tespitler üzerine artık sadece eleştiren değil 'elini taşın altına koyan olma' kararı vererek yola çıktık." dedi.

Amaçlarının en kısa zamanda DEİGAD’ın örnek network sistemini tekrar hayata geçirmek olduğunu belirten Urhan, "DEGİAD’ı başta komisyonlar olmak üzere tüm üyelerinin karar alma sürecine doğrudan ve dolaylı katıldığı bir yapıya kavuşturmak. Ayrıca kentin ekonomiden şehirleşmeye her alanında söyleyecek sözü olan, söz sahibi olan bir DEGİAD’ı tesis edebilmek de bizlerin en önemli isteği. Ancak öyle sosyal medyadan bir iki satırla, bir basın bildirisiyle değil; uzmanlarına Ar-Ge raporları hazırlattığı, akademik verilere dayanan tespitler ve çözüm önerileriyle masaya gerçek anlamda bir şeyler koyabilen bir DEGİAD olarak bu kentte söz sahibi olmak istiyoruz. Bu nedenle Uyuyan dev DEGİAD’ı yeniden uyandıran, yakasına rozeti gururla takılan bir DEGİAD haline getirmek için yola çıktık." dedi.

Demokratik bir yarışta, seçim sonrası da her türlü hukuk ve ilişkimizin bundan önce de olduğu gibi süreceğine en ufak kuşkumun olmadığı rakip listedeki arkadaşlarıma da huzurunuzda, gösterdikleri centilmence yarış için teşekkürlerimi sunuyorum.

DEGİAD 14. DÖNEM YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

BAŞKAN ADAYI – HAKAN URHAN – URHAN BOYA TERBİYE TEKSTİL A.Ş. / URHAN GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.

AHMET NURİ ERİKOĞLU              ERİKOĞLU YATIRIM HOLDİNG A.Ş

CAHİDE FENLİ AKMAN                  DELTA PROJE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK – DİGİMORE TEKNOLOJİ A.Ş.

CENGİZHAN ÖZTÜRK                    ÖZTÜRKLER İNŞAAT TASARIM GAYR.TUR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

CEVAT FAHRİ BERMANT              BERMANT SİGORTA ARACILIK HİZM.LTD.ŞTİ. – 05363165793

CİHAN EMRE İNCEOĞLU              ALİ İNCEOĞLU DERİ & TEKS. ÜR. SAN.TİC.LTD.ŞTİ. – İNCA PETROL ÜR. A.Ş.

EMEL DEMİR                                     GÖKDELEN İSKELE KALIP SAN.TİC.A.Ş.

EMİN TERZİOĞLU                           TERZİOĞLU MÜH. İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. – EES YAPI OTO. TEKN. MÜH. SAN. TİC. LTD.ŞTİ

FATİH KUNDAK                                CASALİNA TEKSTİL İTH.İHR.SANA.TİC.A.Ş.

GÜLİZ KELLECİ CENGİZ                  BEZ TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. – RENES BALIK RESTAURANT

HALİT COZA                                       COZA YAPI LTD.ŞTİ. – PAÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ

HASAN DEMİR                                 DEM ÇELİK YAPI YALITIM İNŞ. GIDA SAN. TİC.LTD.ŞTİ.

MEHMET ÇAKMAK                         GÜRÇAK İNŞAAT A.Ş. – ROUTE

MEHMET ERİŞKİN                           ERİŞKİN OPTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

MEHMET GÜNEY                            ÖZEL HARİTA ŞEHİR PLANLAMA – DENİZLİ PREFABRİK

SERDAR DİNÇ                                   BORDO GURME – BORDO ULUSLARARASI TİCARET

SİNAN SALGAR                                MERCAN KİMYA A.Ş.