Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Hafta sonunda Ankara Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde kuaförler arasında yapılan, en güzel erkek saç kesimi, türban tasarım, makyaj ve topuz yarışmasına Türkiye'nin her bölgesinden 100'e yakın yarışmacı katıldı. Türkiye'nin Sihirli Elleri Kuaför Topluluğu tarafından organize edilen yarışmanın havlu sponsoru Denizlili havlu firması Denizli Cotton oldu. 

Dereceye giren yarışmacılara Denizli'nin en güzel havlularından hediye eden Denizli Cotton firması sahibi Serdar Arslan, "Dünyanın tanıdığı Denizli havlusunun tanıtımına katkıda bulunduğumuz için mutluyuz. Kıyasıya geçen yarışmalarda ter döken kuaförlerimize birbirinden güzel havlu setlerimizi hediye ettik. Kendilerini tebrik ederiz." dedi. 

Türkiye'nin Sihirli Elleri Kuaför Topluluğu'nun kurucu başkanı Erdal Özkaplan, yarışmanın Türkiye ve Avrupa'dan bay ve bayan kuaförlerinin katılımı ile 4 yıldır yapıldığını belirtti. Özkaplan, "Pandemi sebebiyle bir yıl ara vermiştik. Bu yıl büyük bir katılım ve ilgi vardı. Amacımız, mesleğimizi daha ön plana çıkarmak, ilerletmek ve salonlarımızda hizmet kalitesini artırmaktır. Her yıl yaptığımız bu yarışmayla genç meslektaşlarımızın motivasyonunu artırıyoruz. Ülke olarak çok başarılı kuaförlerimiz var. Avrupa ve Avrasya düzeyinde yapılan saç kesim yarışmalarında derece almış, ilk üçe girmiş çok yetenekli arkadaşlarımız var. Şu anda jürideler ve tecrübelerini de genç meslektaşlarına her fırsatta aktarıyorlar." dedi. 

Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'nda dereceye giren yarışmacılar:

ERKEKLERDE SAÇ KESİMİ

1. Şükrü Ali Öz
2. Bayram Altunel
3. Salih Toprak
Show ve konsept ödülü  Faruk Kafkas

Şükrü Ali Öz

Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'nda dereceye giren yarışmacılar:

TOPUZ TASARIMI

1. Şengül Kandır 
2. Dersim Erdem
3. Emine Çankaya

topuz şengul kandır

topuz şengul kandır

MAKYAJ

1. Mehtap Kara 
2. Songül Kılıçaslan
3. Melek Ulugdağ

03-Makyaj-mehtap-kara

03-Makyaj-mehtap-kara

TÜRBAN

1. Hacer Durmuş
2. Dersim Erdem 
3. Nurcan Toktaş