Denizli Ticaret Odası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında kredi protokolü imzalandı. Protokole göre, Denizli Ticaret Odası üyeleri, 500 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Kredi protokolü imza töreninde; Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile yönetim kurulu üyeleri, TEB Ege Bölge Direktörü Birol Kaya ile TEB Denizli Şube yetkilileri hazır bulundu. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, kredi protokolünde yaptığı konuşmada, kredi anlaşmasının üyeler adına hayırlı olmasını diledi. Özer, “Kampanya çerçevesinde üyelerimiz aylık 0.85 faiz oranı ile kredi kullanabilecek. İlk 3 ay ödemesiz 36 ayda geri ödenecek kredi, 500 bin TL’ye kadar olacak. Denizli Ticaret Odası olarak finans ihtiyacı olan üyelerimizin bu krediden maksimum oranda faydalanabileceğini düşünüyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

TEB Ege Bölge Direktörü Birol Kaya ise Nefes Aldıran Kredi Kampanyası ile “Taksitli Nakit Kredi” alan Denizli Ticaret Odası üyelerinin 3 ay sonra ödemelere başlayacağını belirterek, krediyi Denizli Ticaret Odası üyelerinin hizmetine sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. 36 aya varan vadelerde 500 bin TL tutarına kadar olan krediden faydalanan üyelerin “Benim işyerim Sigortası” ile birlikte kredi komisyonlarından indirim elde edeceklerini açıklayan Birol Kaya, “Kredi almak için TEB şubelerine başvuruda bulunanlar, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip oluyor. Kampanya dahilinde kullanılan kredilerde ödemesiz dönem sonrası kalan ödemeler eşit taksitli olarak düzenlenmektedir. Birçok avantajların bir arada sunulduğu bu kredi fırsatından Denizli Ticaret Odası üyelerinin faydalanmalarını arzu ediyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer ile TEB Ege Bölge Direktörü Kaya, kredi protokolüne imza attı.