Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili yarın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde, 365 oda/borsa başkanının katılımıyla gerçekleşecek toplantıda, iş dünyasını etkileyen konuları Başbakan Ahmet Davutoğlu’na aktaracaklarını belirterek, “Bu toplantıda, her oda/borsa başkanın kendi bölgesindeki terörle ilgili hassasiyetlerini dile getirecek olması, Türkiye’nin geleceğine ışık tutması bakımından çok önemlidir” dedi.
Başkan Necdet Özer, kamu güvenliğinin yeniden sağlanması gerektiğini dile getirerek, “İnsanımızın can güvenliği ve ülkemizde huzurun yeniden tesis edilmesi hepimizin önceliğidir. Çünkü güvenli bir ülkede yaşamak hepimizin en doğal hakkıdır. Bunun sağlanması için gereken bütün önlemlerin vakit geçirilmeden alınmasını ve bu yöndeki girişimleri destekliyoruz. Kamu güvenliği olmadan ekonomik faaliyetleri sürdürmenin zorluğu, hepimizin malumudur. Yani huzur olmadan refahtan söz edilemez” diye konuştu.
Bütün vatandaşlar gibi iş alemi mensupları olarak yükselen terör dalgasından üzüntü duyduklarını belirten Özer,“Son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla iş dünyasını etkileyen konularla ilgili yarın TOBB’da istişare toplantısı yapılacaktır. TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsalar olarak Ankara’da TOBB’un öncülüğünde TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacakları istişare toplantısında, terör dolayısıyla iş dünyasını etkileyen konuları Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ileteceğiz. Her oda/borsa başkanın kendi bölgesindeki terörle ilgili hassasiyetlerini dile getirecek olması, Türkiye’nin geleceğine ışık tutması bakımından çok önemlidir, diye düşünüyoruz’’ dedi.