Yüz binden fazla katılımın olduğu kampanyanın çekilişi eğlenceli görüntülere sahne oldu. Sevilen sunucu Ali Tınaz, çekilişi izlemeye gelen izleyiciler arasından seçtiği misafirleri hem eğlendirdi hem de onlara birbirinden güzel hediyeler kazandırdı.

Ali Tınaz’ın sorduğu sorulara doğru cevap veren ziyaretçiler, tabletten kahve makinesine,elektrikli ev aletlerine kadar onlarca hediye kazandılar.
Mercedes talihlisine telefonla bağlantı kuruldu, talihli inanamadı
Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte şanslı kupon numarası sahibi İkbal Abdullah Şahin’e telefonla ulaşıldı.

Ali Tınaz'ın araç kampanyasında talihlinin kendisi olduğunu söylemesi üzerine 22 yaşındaki genç talihli, kendisine şaka yapıldığını düşündü ve inanamadı. Çekilişi izlemeye gelen ziyaretçilerin kendisini tebrik etmek için alkışlaması üzerine, sevincini dile getiren Şahin, yapılan telefon görüşmesinin ardından arkadaşlarıyla birlikteTeras Park'a geldi. İkbal Abdullah Şahin, Teras Park'a geldiğinde ziyaretçilerin alkışları ile karşılandı  ve kampanyada kazandığı Mercedes CLA200 aracın anahtarını alkışlar eşliğinde  Teras Park Alışveriş Merkezi müdürü Osman Koçaslan'dan aldı. 
"Alışverişlerimizi sürekli Teras Park'tan yapıyorduk, artık daha da severek geleceğiz"

Arkadaşları ile Teras Park’a gelerek aracını teslim alan, Mercedes talihlisi İkbal Abdullah Şahin, alışveriş yapmak ve vakit geçirmek için sürekli Teras Park'ı seçtiğini belirtti ve "araç kampanyasına Yalı Spor mağazasından yapmış olduğum alışveriş fişi sayesinde katıldım ve bu sayede Mercedes sahibioldum. Teras Park yönetimineçokteşekkürediyorum.Bugünekadar severekgeldiğim Teras Park AlışverişMerkezi  benimiçindahafazlaseverekgeleceğimveduygusalbağlılığımınolduğubiralışverişmerkezihalinegeldi. Banaçıkmazdiyerekbutürkampanyalarakatılmayanlarmuhakkakkatılmalı." dedi.