Yarın EGS Park Fuar alanından başlayacak olan EGE TMF’nin tanıtım lansmanı Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde Tekstil Fuarları Sorumlusu Mustafa Hızarcıoğlu tarafından yapıldı. Bu fuarın tekstil üretiminde dünyanın sayılı kentleri arasında yer alan Denizli’ye katkı sağlayacağını belirten Hızarcıoğlu, İtalya, Almanya, Belçika, İsviçre, Japonya ve Çin gibi ülkelerden Dünyanın en önemli tekstil makine üreticileri bu fuara katılacak. Yarından itibaren 4 gün boyunca teknolojilerini Denizlili tekstil üreticilerine tanıtacak. Fuarda Denizlili tekstil üretimi yapan sanayicileri  en son teknolojiyle buluşturacağız.”diye konuştu.
Denizli’nin tekstil üretiminde dünyada söz sahibi olduğuna vurgu yapan Hızarcıoğlu, “Fuarımız sadece tekstil üretimi yapan sanayicilerimize yönelik bir fuar. 12 ülkeden 120 katılımcıyla kapılarını açacak olan fuara 14 Denizli firması da katılacak. 4 bin sanayicinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuara katılacak tüm firmalar Denizlili işadamlarını yakından ilgilendiren makine üretimi yapıyor. ” dedi.


Denizli’de bu fuarın izbırakması için çabaladıklarını söyleyen Hızarcıoğlu, “Burada en büyük hedefmiz 15 yıldır Denizli’de yapılmayan Tekstil Makinaları Fuarını yeniden canlandırmak, Denizli’yi iyi bir noktaya getirebilmek. Bu fuarın Denizli’yi uluslararası bir platforma taşıyacağını düşünüyorum.”  Diye sözlerini tamamladı.