HABERDENİZLİ.COM

2016 yılında 9 Denizlili işadamı tarafından kurulan ATS Gayrimenkul, Yenilikçi yapılar ve öncü yaklaşımlarla Denizli’de fark yaratan projeler üretmek istiyor.  Denizli’de eksikliği hissedilen alanlarda yapılar ve mekanlar inşa etmeyi hedefleyen şirketin ilk projesi Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesinde yükseliyor. Farklı mimari yapısıyla bölgenin en yüksek yapısı olacak iş merkezinin yapımı 2 yıl sürecek. Proje tamamlandığında 3 katlı bir iş merkezinin ortasında kurulan kule şeklindeki yapı içinde otel ve restoran yer alacak. Ayrıca iş merkezinde  yapılacak olan sosyal ve kültürel alanlar Denizli’nin ihtiyaçlarını karşılayacak. 

ATS Sevindik İş Merkezi’nin tanıtımı için bir basın toplantısı düzenleyen ATS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rabuş ve Yüksek Mimar Ahmet Yoldaş proje hakkında bilgiler verdi. 



TÜM DENİZLİ’YE ÖRNEK OLACAK

Şirketin ilk projesi olan ATS Sevindik İş Merkezi’nin bölgenin çehresini değiştireceğini söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rabuş, “ bu projenin o bölgeye değer katacağına Denizli’ye örnek olacağına inanıyoruz.”  dedi. 



PROJELER İNSAN SAĞLIĞINI ETKİLİYOR

şehiri oluşturan binaların insanların üzüntülerini, mutluluklarını ve psikolojisini etkilediğini belirten  Yüksek Mimar Ahmet Yoldaş, “ Bir mimar bir yapıyı ele alırken onun çevresine olan olumlu ve olumsuz etkilerini de düşünmek zorunda. Bu yapının bulunduğu yerde önemli bir konumda fakat etrafı genellikle boş veya riskli yapılardan oluşuyor. Proje planlaması yaparken Buraya öyle bir yapı yapılım ki çevrenin karakterini olumlu yönde değiştirsin dedik. Sevindik’in  daha nitelikli bir çevre oluşuna katkı sağlamak noktasında elimizden gelen çabayı gösterdik.” İfadelerini kullandı.  



AVM’LERDE FARKLI OLACAK

Projenin mevcut AVM’lerden farklı olcağını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, “burada sanayiye hitap eden sanayi mallarını satan dükkânlardan oluşacak. Denizlinin ihtiyacı olan düğün ve konferans salonu da proje içinde yer alacak. Netice olarak sanayi ve kültürel bir etkinliği bir araya getrip buradan güzel bir iş çıkarmak bizim ana hedefimiz. Denizli’de AVM’lerden farklı olarak yapılmış ilk bina olacak. Bu anlamda şirketimiz bu ve bunun gibi diğer sektör ve alanlarda değişik projeler yapmak istiyor. Bu projenin ardından daha farklı ve büyük projelerle karşınıza çıkmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.