Denizli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Kaymakamlığı ile 4’lü protokole imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni eğitim yılında ilçede bulunan okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesinden diğer tüm ihtiyaçlarına kadar eğitimde her alanda desteğine devam edecek. 

Pamukkale Belediyesi’nin geçmiş eğitim yılında olduğu gibi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında da eğitim kalitesini artırmak amacıyla ilçede okullara ve öğrencilere verdiği destek devam ediyor. Yeni eğitim döneminde desteklere devam etmek için Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile hazırlanan protokole birlikte imza attı. Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol töreninde Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’da hazır bulundu.
Eğitimi önemsediklerini vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “2015-2016 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz ay Belediye Meclisimizde aldığımız kurumlar arası işbirliği kararı doğrultusunda başta eğitim olmak üzere kurumlarımızla protokoller yaparak destek olmak, halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmak noktasında çalışıyoruz. İlköğretim Haftasında okullarımızın açıldığı bu ilk günde yine eğitime destek noktasında anlamlı bir protokole imza attık. Belediye olarak kendimizi alt-üst yapı-park ve yeşil alanlar gibi bilinir hizmetlerimizle kısıtlamıyoruz. Daha geniş bir yapıda halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. İmzaladığımız protokolle geçtiğimiz yıl olduğu gibi yeni eğitim yılında da okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesinden ihtiyaçlarına, öğrencilerimize yönelik aktivitelere kadar eğitime destek olmayı sürdüreceğiz. Eğitimi çok önemsiyoruz. Ülkemizin yarınları, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ortamlarda, kaliteli eğitimi almaları çok önemli. Devletimiz, Hükümetimiz bu konuda gerekeni zaten yapıyor. Hayırseverlerimiz gönülden destek sağlıyor. Ancak eksik kalınan noktalarda bizde eğitime destek sunarak eksiklikleri kapatmak istiyoruz. Eğitime yapılan yatırımın çok önemli olduğu biliyoruz. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Hem belediye hizmetlerinde gösterdiği başarılarıyla hem de birçok alanda sağladığı desteklerle halka hizmet götüren

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise, “Böylesi çalışkan olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bayram öncesi Pamukkale Belediyemizin yatırımlarıyla, Uzunpınar ve Gözler mahallelerinde modern bir kapalı Pazar yeri ve bulvar açılışı yaptık. Gördük ki, Pamukkale Belediyemiz ilçenin her noktasında güzel, modern hizmetler yapıyor. İlimizde asli hizmetlerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyemiz, Pamukkale Belediyemiz ve Merkezefendi Belediyemizin sağladığı büyük destekler var. Pamukkale Belediyemiz ile bugüne kadar birçok protokol imzaladık ve hepsi de hayata geçti. İmzaladığımız bu protokolle de yine eğitime büyük bir destek sağlanacak. Pamukkale Belediye Başkanımıza sağladığı desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.