Türkiye’nin geniş yer altı kaynakları sayesinde birçok alanda özellikle de mobilyacılık alanında dışa bağımlılık azalıyor ve ihracat artıyor. Bu konunun içinde yer alan Mermer sektöründeki yeni tasarımlar ve ürünler Türkiye’de şekilleniyor diyebiliriz.

İstanbul Modoko’dan Mermer Dünyasına Açılan Firma

Ertaş Granit Mermer, İstanbul’da bulunan Modoko Mobilyacılar Sitesinin hemen yanında hizmet veren mermer ve granit üzerine uzmanlaşmış bir mobilya ve ev dekorasyon firmasıdır. Yurt dışından ve yurt içinden aldığı mermer çeşitlerini sizin için çeşitli mobilya ve ev dekorasyon ürünü haline getiren Ertaş Granit, Mermer Masadan Mermer Sehpaya, mermer sandalyeden tv ünitesine kadar birçok mermer çeşitlerini sizlere sunmaktadır.

Aynı zamanda Ertaş Granit, üretmiş olduğu mermer mobilya modellerini yurt dışına da ihraç etmektedir. Geniş ulaşım ağı ve özel tasarım mermer modelleri ile oldukça fazla kişi tarafından tercih edilen Ertaş Granit, dünyaya açıldığı günden ve özel tasarımlarını sunduğundan beri Masko ve Modoko'da ve hatta tüm Türkiye’de en çok tercih edilen mermer firması olmayı başarmıştır.

Mimar ve İç Mimarlar tarafından İç Mimarlık Hizmeti alanında çözüm ortağı olarak her zaman Ertaş Granit’i görmüşlerdir. Bunun en büyük sebebi Ertaş Granit’in sahip olduğu bilgi ve birikim ile mimari çalışmalarda sağladığı %100 müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle Mermer Dekorasyon işlerinde mimarlar Ertaş Granit’e sonsuz bir güven duymaktadır.

Yukarı Dudullu, Cengizhan Sk. No:54 Ümraniye’de hizmet vermeye devam eden Ertaş Granit’in geniş ürün yelpazesini yakından görmek isterseniz ziyaret edebilirsiniz.