Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksit ödeme vadesi 31 Mayıs Cumartesi tatil gününe denk geldiğinden mükelleflerin her hangi bir mağduriyet yaşamaması, gecikme cezası ödememeleri için veznelerin Cumartesi günü de açık olacağını ve tatili takip eden ilk iş gününde de ödeme yapılabileceği belirtildi.
Artık yaşlılarımız ödemelerini kolaylıkla yapabilecek.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Belediyemizde 5 adet tahsilat veznemiz öğle aralarında bile hizmet vermekte iken yaşlılarımıza çok fazla bekletmemek ve kolaylık sağlamak için 6. veznemizi 60 yaş ve üzeri yaşlılarımızın hizmetine açtık.

YAŞLILAR HİZMETTEN MEMNUN
“Yaşlılar bizim için her zaman baş tacıdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onların rahatı yerindeyse, huzur içinde Merkezefendi İlçesi’nde yaşamanın keyfini çıkarıyorlarsa bu bizim de huzur içinde olmamızı sağlar. Yaşlılarımız hizmetten memnun, bizler de onları memnun etmek için daha çok çalışacağız dedi.''
Artık emlak vergilerini fazla kuyruk beklemeden kısa bir süre içerisinde yatırabildiklerini ifade eden yaşlılar, kendilerine özel olarak açılan vezneden memnun olduklarını, işlemlerin büyük bir hızla ilerlediğini, bu hizmetten çok memnun olduklarını ifade ettiler.