Denizlili tasarımcı Emre Coşgun’un hazırladığı birbirinden güzel kıyafetler ‘Masal’ adıyla koleksiyon haline geldi. Koleksiyonun da defilesi Denizli Colossae Otel’de düzenlendi. Defileye, Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DETGİS Başkanı İsa Dal ve BASİAD Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizlili işadamları katıldı. Denizli İhracatçılar Birliği, ana sponsorluğunda gerçekleşen defilenin de geliri Denizli Koruyucu Aile Derneği’ne bağışlanacak.
Defilede Denizlili tasarımcı Emre Cosgun’un hazırladığı şık kıyafetler, podyumda mankenler tarafından sergilendi. Birbirinden güzel kıyafetler katılımcılardan tam not aldı.
Defilenin son bölümünde açık artırma yapıldı. Emre Cosgun’un hazırladığı elbise açık artırmada 500 TL ile başladı. İşadamları fiyatı artırdıkça artırdı. Son damgayı da Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı vurdu. Aydınlı, elbiseye 20 bin lira verdi. Açık artırmayla elbiseyi 20 bin liraya alan Aydınlı, yine elbiseyi Denizli Koruyucu Aile Derneği’ne bağışladı.
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek “DENİB olarak biz sadece üyelerimize karşı sorumlu olan bir meslek örgütü değiliz. Vatanına ve milletine borçları olan, sorumluluk sahibi bir sivil toplum kuruluşuyuz. Sosyal sorumluluk projelerinin de her zaman yanında olduk. Geçmişte bunun çok örnekleri var. Soma felaketinden Bosna Hersek’teki sel felaketine kadar, Van depreminden Mardin’e Şırnak’ a Kız Meslek Liseleri’ne tekstil atölyeleri kurmaya kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde paydaş ya da öncü olduk. Bugün Denizli Koruyucu Aile Derneği ile ortak Denizli’den çıkmış genç bir yeteneğe Emre Cosgun kardeşimizin defilesini gerçekleştiriyoruz. Şahsım adına Emre’nin geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Çok değerli bir stilist arkadaşımız. Onun koleksiyonu böylesine ulvi bir amaç için sergileniyor. Bugün burada ev sahipliği yapan Colossae Otel’ e de çok teşekkür ediyorum. Aslında bugün yapılan bu organizasyon bir imece gecesi. Herkes işin bir ucundan tuttu” dedi.