HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Çameli ilçesinde, tarımsal yüklü traktörün istinat duvarından aşağıya düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı.Kaza, Çameli Kınıkyeri Mahallesi’nde yaşandı. Tarladan traktörle yük taşıyan Alirıza Çiftçi, kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti. İstinat duvarından aşağı uçan traktör devrilirken, kazada sürücü Alirıza Çiftçi (60), Hanımı Emine Çiftçi (59) torunları; Elif Çiftçi (9) ve Neşe Çiftçi(8) hafif, Ayşegül Çiftçi (14) ise ağır şekilde yaralandı.

 Kazada yaralanan Ali rıza Çiftçi Denizli Devlet Hastanesi'nde, ağır yaralı Ayşegül Çiftçi PAÜ'de, Emine Çiftçi, Elif Çiftçi ve Neşe Çiftçi'nin ise Çameli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ağır yaralanan aldığı darbe nedeniyle hareket, görme ve konuşma yetisini büyük ölçüde kaybeden ve Ayşegül Çiftçi Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesinde sevk edildi. Burada tedavisi devam eden Ayşegül için yardım kampanyası başlatıldı. Ayşegül'ün tedavisi için ailesinin maddi yeterliliği bulunmadığı öğrenilirken, Ayşegül'ün okul müdürü Kürşat Yellice sosyal medya üzerinden,Denizli Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ayşegül ÇİFTÇİ adına “2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu” ve “Denizli Valiliğinin 04.10.2019 tarih ve 19066328 sayılı onayı” doğrultusunda ülke genelinde maddi yardım kampanyası düzenlenmiş ve öğrenci adına hesap açılmıştır.
Tedavi masraflarını karşılayamayan maddi durumu kötü olan velimize, öğrencimizin tedavi sürecinde yardım etmek isteyen hayırseverler aşağıda belirtilen hesap numarasına para yardımında bulunabilir, konuyla ilgili bilgi almak isteyenler aşağıdaki irtibat numarasından bize ulaşabilirler.
HESAP NUMARASI: AYŞEGÜL ÇİFTÇİ
TR31 0001 0019 8890 8614 1750 01
İRTİBAT: ÇAMELİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TELEFON: 0(258) 571 50 09"

paylaşımı yaparak yardım çağrısında bulundu.