Yaz sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu bu günlerde serinlemek isteyen vatandaşlar  yatırım maliyetlerinin ve enerji tüketimlerinin yüksek olmasından dolayı tamamen doğal yöntemle serinletme sağlayan, maliyetleri düşük klimalara yönelmeye başladı.

Alternatif yöntemlerden biri olan Springday ürünleri Entüstriyel ve mobil çeşitleri ile, fabrikalarda, pazar yerlerinde, spor tesislerinde, düğün salonlarında, camilerde, atölyelerde, restaurantlarda ve tüm açık alanlarda serinletme yapabiliyor.

Springday ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapan Vizyon Elektronik Makine Genel Müdürü  Süleyman Akçin, ürünlerinin kapalı ve açık alanlarda rahat bir şekilde kullanıldığını belirtti. Akçin, “Ürünlerimiz  tüm yaşam alanlarında kullanılıyor. Springday, yüzde yüz çevreci ve çok az enerji tüketimi yapmaktadır. Özellikle fabrikalar, camiler, restoranlar, spor salonları, toplantı salonları, pazar yerleri gibi büyük alanları çok ucuz yatırım maliyetleri ve çok az elektrik tüketimi ile serinletme olanağı sağlıyor.” dedi.

Springday genel müdürü Süleyman Akçin,  ‘Doğanın Yükseklerinden Gelen Serinlik’ sloganıyla tanıttıkları ürünlerinin gazlı soğutma cihazlarına göre %80 daha az enerji tükettiğini belirtti. Akçin, “Meltem serinliğinde doğal esintiye kavuşmak isteyen aynı zamanda cebini düşünen ve  %100 doğal taze hava ile serinlemek isteyen vatandaşlar ürünlerimizi mutlaka görmeli.” dedi.