ADM Elektrik’in kesintisiz elektirik dağıtımı sağlanması için yaptığı yatırımlar her geçen gün büyüyor. Şirketin gerçekleştirdiği teknik alt yapı yatırımları ve teknolojik projeler hakkında bilgi veren ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel “Tüketici memnuniyeti yatırım ve hizmetlerimizde odaklandığımız ana konudur. Öncelikle elektriği güvenilir, kesintisiz ve ekonomik maliyetlerle tüketicilerimize sunmayı amaçlıyoruz. Tüketici taleplerine istinaden geçtiğimiz yıl yatırım çalışmalarımızda, mevcut elektrik dağıtım şebekemizin yenilenmesine ağırlık verdik.” dedi.

Yüksel: “Yatırım Elimiz Her Noktaya Ulaşıyor”

Yeni kurulan elektrik dağıtım tesislerinin, tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde projelendirildiğini ve yenilenecek enerji nakil hatlarında kullanılan teknik malzemenin yüksek kaliteli, uzun ömürlü olacağını vurgulayan Yüksel, “Yatırım çalışmalarımız kapsamında Coğrafi Bilgi Sistemi ile beraber, uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detaylı analizler yapmaya olanak sağlayan ileri teknoloji planlama yazılımları kullanıyoruz.Yatırım bölgelerimizdeki tüketici ihtiyaçlarındaki coğrafi, iklimsel ve şehirleşme düzeyindeki farklılıklar da projelerde belirleyici olsa da şirketimizin yatırım eli her noktaya aynı hassasiyet ile uzanıyor.” dedi. 

2017’de Buldan’da Yatırımlar Hızla Devam Edecek

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde devam eden yatırım çalışmalarına da değinen Yüksel, “Şu an hizmet verdiğimiz 3 ilde yatırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buldan ilçemizde de artan bütçe ve teknik kapasite ile şekillendirilen 2017 yatırım planlarımız uygulanıyor. Şu an Gölbaşı Mahallesi ve Hasanbeyler Mahallesi’nde mevcut havai hatlarımızın yenileme çalışmaları devam ediyor. Yatırım ve bakım çalışmalarımızı eş zamanlı yürüten Buldan İşletme Şefimiz Mustafa Kurşuncu’ya ve özverili saha çalışanlarımıza teşekkür ederim. Yeni yatırımlarla güzel ilçemize sağlanan hizmetin ve enerjinin kalitesi yükselecektir.”