HABERDENİZLİ.COM

Türkiye’nin önde gelen seramik markalarından Duratiles’ın konsept mağazası  KARPA tarafından Denizli’de açıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü karşısında buluna AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın zemin katında bulunan Mağazanın açılışı Denizli İş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Açılışa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu  Başkanı Erhan Akgün, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci,  AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, çok sayıda işadamı ve davetliler katıldı. 

Dura-tiles; granit, seramik, banyo mobilyaları ürün gruplarındaki geniş ürün yelpazesini, 800 metrekare büyüklüğündeki yeni konsept mağazası aracılığıyla Denizli’deki tüketicilerle buluşacak.  

34 YILDIR KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Açılışta konuşan KARPA Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bediröz, 1984 yılında çıktıkları bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini belirti. KARPA olarak 34 yıldır kaliteli ve  ürünleri müşterilerine ulaştırdıklarını söyleyen Demiröz, “yakalamış olduğumuz ivmeyi2018 yılında daha da yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun içinde Eskihisar ve açacağımız yeni showroomumuzda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu hizmeti sadece Denizli’de değil, aynı zamanda Afyon, Aydın, Burdur, Isparta, Manisa, Muğla ve Uşaklı müşterilerimize de hizmet götürmeye çalışıyoruz. 30 kişilik kadromuzla Denizli’mizin ve ülkemizin ekonomisine katma değer kazandırmaya çalışıyoruz.” dedi. 

Akgün Şirketler Grubu’nun ilk olarak 1970’li yıllarda Sakarya’da tuğla üreterek piyasaya girdiğimi anlatan Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu  Başkanı Erhan Akgün,  Sanayicilik girişimiyle 2000’li, yıllarda Seramik sektörüne girdiklerini söyledi.  Kocaeli, Sakarya, Bileceik, Eskişehir, Kütahya ve Kayseri’de 4 seramik fabrikası, 3 vitrifiye fabrikası, 1 banyo dolabı fabrikası, 1 yapı kimyasalları fabrikası kurduklarını söyleyen Akgün,  bunun dışında Bulgaristan’da 1 seramik fabrikası kurduklarını söyledi.  Açılan bu bayiliklerle beraber ailelerinin gittikçe genişlediğini söyleyen Akgün,  “biz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için ve onların ayağına bu ürünleri götürmek için mücadele ediyoruz. Burada da KARPA ile beraber Denizlili mimarlara ve inşaatçılara daha rahat ulaşacağız.  Bizimle beraber yola çıkan İsmail Demiröz’e ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri hep beraber kurdele keserek mağazanın açılışnı gerçekleştirdi.