Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin 7 Haziran 2015 Genel seçimlerini değerlendirerek, Milletin sözünü söylediğini, sonuçlara olgunlukla saygı göstermenin, her vatandaşın ve siyasi partinin en önemli görevi olduğunu söyledi.

İŞ DÜNYASININ İHTİYACI İSTİKRARIN DEVAMIDIR
MÜSİAD Şube Başkanı Biltekin, “Seçim sürecinde partilerin kullanmış oldukları üslubu ve temelsiz vaatleri tasvip etmesek de seçimin huzur içerisinde gerçekleşmiş olmasından memnuniyet duymaktayız. Seçmenlerin barış ve demokratik bir ortamda oylarını kullanması bu seçimin en büyük kazanımıdır. İş dünyası olarak, ihtiyacımız olan huzur, güven ve pozitif istikrarın devamının sağlanması, kalkınma ve gelişme hamlelerinin devam etmesi, en büyük arzumuzdur. Bu meclis aritmetiğinden çıkabilecek hükümetin bir an önce kurularak, programını açıklamasını bekliyoruz” Şeklide konuştu.

MEVCUT KAZANIMLAR KORUNMALI

Geçtiğimiz yıllarda yakalanmış olan gelişim ivmesinin kaybedilmemesi gerektiğini vurgulayan Biltekin, oluşacak olan hükümetin mevcut kazanımları da koruyarak programını hazırlamasını ve icraatlarını hayata geçirmesini beklediklerini belirtti. Biltekin, “Türkiye ekonomisi, artık siyasi dalgalanmalardan etkilenmeyecek denli güçlüdür. MÜSİAD camiası olarak, milletimizin tercihine saygı duyuyor, tüm siyasi partilerimizi tebrik ediyor, kurulacak yeni hükümete giden yolda azami hassasiyet gösterilmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.