Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü İş Kulüpleri Porojesinin Denizli’de başlatılacağını duyurdu. Temel amacı çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin işsizlerde oluşmasını sağlamak olan iş kulüpleri, ayrıca işsizlerin özgüvenini yükselterek ve gerekli sunum tekniklerini uygulayarak işsizlerin açık işlere yönlendirilmelerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Denizli  Çalışma ve İş Kurumu tarafından yürütülecek projede, Denizli’de görevli iki  İŞKUR çalışanı İşsizlere yönelik verilecek eğitimlerde Kulüp Lideri olarak görevlendirildi. 

 Haftada 5 gün olarak devam edece eğitimler dün itibariyle Denizli İş-Kur’da başladı.  Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, “İş Kulüpleri Projesi’ne büyük önem verdiklerini dile getirdi. Işık, “Çalışmak isteyen herkese göre en az bir işin bulunduğunu bizler biliyoruz. Önemli olan işsizlik sürecinde olan ve ne iş yapacağına karar veremeyen vatandaşımıza da vereceğimiz eğitimler ile bu bilgiyi anlatabilmek. Bizim için her vatandaşımız önemli, her vatandaşımız değerli; yaptığımız iş gereği, bir bireyin işe girmesinin, evine ekmek götürebilmesinin mutluluğuna şahit oluyoruz. Denizli İŞKUR olarak, daha çok vatandaşımıza ulaşabilmeyi, daha çok kişiye istihdam sağlayabilmeyi; hem ülkemiz adına hem vatandaşımız adına yararlı bir iş yapabilmeyi umut ediyoruz.  Bu umut ışığında yapacağımız proje çalışmasının Denizli halkına faydalı olacağına inancım tamdır.’’ dedi.