Denizlispor için, İlçelerden merkezdeki esnaflara kadar gidecek olan Basın Sözcüsü Özpek, buradan rakamın büyüklüğü küçüklüğü gözetilmeden kulüp adına bağış toplayacak. 

İLK BAĞIŞ EŞREF ATEŞ’TEN

Bu şehirde Ateş Gold kuyumculuğun sahibi Eşref Ateş ile start aldı. İkinci yarının başında yaptığı bağışla örnek olan kentin işadamlarından Eşraf Ateş, “Denizlispor şehrimizin takımı. Her zaman da iyi yerde olmasını isteriz. Bağışımızı Yasin beye yaptık. Büyük küçük demeden diğer esnaf arkadaşlarımız da bağış yapmalı çünkü başka Denizlispor yok” dedi. Özpek ise, bağış kampanyasıyla şehirde yaşayan tüm hemşerilerinin taşın altına elini sokmuş olacaklarını söyledi. Özpek, “Denizlispor’u elbirliğiyle kurtaracağız” dedi.

SİLİNEN ÜÇ PUANIMIZI YERİNE KOYMAK İÇİN GİDİYORUZ

Teknik direktör Ali yalçın, önümüzdeki Pazar günü Vertaş Elazığspor ile yapacak oldukları karşılaşmadan galip gelerek, silinen 3 puanımızı yerine koymak istediklerini söyledi. Yalçın, “Önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda yapacak olduğumuz Vertaş Elazığspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Sakatlığı bulunan futbolcularımızın hepsi düzeldi. Gol yollarındaki sıkıntılarımızı da Genkov ve Şaban’ın performansını yükselterek gidereceğiz. Hafta sonu da galip gelip, silinen 3 puanımızı yerine koyacağız. Vertaş Elazığspor ligde üst sıralarda bir takım ama yenebilecek güce sahibiz futbolcularıma güveniyorum. Mevcut yönetim kurulumuzun da devam etmesi futbolcularımızın kafasındaki soru işaretlerini kaldırdı. Maça daha rahat çıkacaklar” dedi.