Denizlispor’da yönetim, yeni sezon için sponsorluk adımlarını birer birer atıyor. Ar-Ge ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu Asbaşkan Melih Yanık’ın işadamı ve sanatçılarla görüşmesinin ardından Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk da hem bankalarla ortak bir proje için görüşüyor hem de yeni sezonda deplasman sponsorlarını ayarlıyor. Kulübün kasasından para çıkmaması adına önemli görüşmeler yapan Başkan Şavluk, ilk deplasman masrafını işadamı Hacı İbrahim Palaz’ın karşılayacağını açıkladı.

İLK DEPLASMAN MASRAFINI HAYIRSEVER İŞADIM KARŞILAYACAK

Denizli’de 4 sağlık ocağı ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ni yaptıran Denizlili hayırsever işadamı Hacı İbrahim Palaz, Denizli ve Denizlispor sevgisini ortaya koymak için kulübün ilk deplasman masrafını kendisinin karşılayacağını açıkladı. Denizlispor’un yeni yönetimine güvenip inandığını söyleyen Hacı İbrahim Palaz, herkesin Denizlispor’a ve Denizli’nin değerlerine sahip çıkmasını istedi. Palaz, “Bana bu fırsatı veren Başkan Şavluk ve Denizlispor başkanı danışmanı Av. Veysal Gühan’a teşekkür ediyorum. Örnek teşkil etmek istedim” dedi. 

ŞAVLUK, “SAYIN PALAZ ÖRNEK OLDU”

Denizlispor başkanı Mustafa Şavluk ise, hayırsever işadamına teşekkürü bir borç bildiklerini söyleyerek, “Umarım bu davranış Denizli’ye örnek olur. Hacı İbrahim Palaz gibi Denizli ve Denizlispor sevdalısı işadamları olduğu sürece kısa zamanda hak ettiğimiz yere geleceğiz” dedi. Denizlili işadamlarından her deplasman birer sponsor bulacaklarını kaydeden Başkan Şavluk, “Forma reklamı konusunda da girişimlerimiz sürüyor. Denizlispor Kulübü’nü maddi anlamda rahatlatmak adına birçok girişimlerimiz var. Yönetimdeki her bir arkadaşımız akar gelir elde etmek için farklı bir proje üzerinde çalışıyor” dedi. HACI SELAMOĞLU