İşsizlik ve iş bulma sorunu son zamanlarda Türkiye'nin en büyük sorunu haline gelmiştir. Birçok kişinin maddi olarak zor günler geçirmesine neden olan bu durumu bir nebze de olsa ortadan kaldırmak için birçok kişiye iş bulma şansı tanıyan site de herkese göre iş fırsatları bulunuyor. Türkiye'nin en büyük işçi ve iş bulma platformlarından birisi haline gelen sitede iş verenler iş ilanlarını kendileri yayınlıyorlar. Site ücretsiz eleman ilanı verdiği işverenlerin kendilerine uygun kalifiye personelleri bulmalarına yardımcı oluyor.

Siteye Nasıl Üye Olabilirim?

Bünyesinde bulunan binlerce iş ilanından birisine iş başvurusu yapmak isteyenlerden hiçbir ücret talep etmeyen site sadece onlardan üyelik yapmalarını istiyor. Sitede üye ol butonuna tıklayan kişilerden sadece telefon numarası, ad ve soyadı gibi basit bilgileri talep eden site daha sonra sorun yaşanmaması için üyelik sözleşmesini onaylamaları içinde üyelerini uyarıyor. Bu işlemleri doğru ve eksiksiz yapanlara ise site SMS ile giriş yapabileceklerini bildiriyor.

Kendime Uygun İşi Nasıl Bulabilirim?

Siteye üye şifresi ve telefon numarası ile giriş yapanların karşısına site de binlerce farklı iş imkanı çıkıyor. Kendi eğitimine, yaşadığı şehre ve yeteneklerine uygun pozisyonları bulmak isteyenlere de site şehir, sektör, pozisyon adı, çalışma şekli, cinsiyet ve ilçe gibi filtreleme seçenekleri sunuyor. Örnek verilecek olursa İzmir iş ilanları araması yapıldığında alakasız binlerce iş ilanı çıkarken bunun yanına sitenin sunduğu filtreleme yöntemleri ile direkt olarak sitenin istediği iş koluna ait ilana ulaşmasını sağlıyor.

İşlere Nasıl Başvurabilirim?

Siteye firma üyeliği yaparak ilan yayınlayan işverenler ilanda istedikleri personellerin özellikleri ve sunacakları hakları açıkça belirtirler. Bu ilanlardan kendisine uygun olanını bulan kişiler ise ilana başvuru yap sekmesine tıklayarak CV'lerini işverene gönderirler. Bu şekilde işçi ile işverenin buluşmasını sağlayan site her gün onlarca insanın yeni ekmek kapıları bulmalarına yardımcı oluyor. Son dönemlerde gelişimi hızlanan ilçelerden olan Çiğli iş ilanları sitede çok olmaları ile dikkat çekiyor. Site bu ilanları ana sayfasında paylaşarak insanların ilanlara kolay ulaşmalarını sağlıyor.