TOBB Denizli Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve üyeleri, Denizlili genç girişimciler, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Endüstri Mühendisliği ile İşletme Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri ile Atatürk Endüstri Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin yer aldığı 40 kişilik bir grupla Vestel City’e yönelik teknik gezi tertip etti. Ahmet Nazif Zorlu’nun da bizzat eşlik ettiği gezi kapsamında, Vestel Elektronik, Vestel Dijital ve Vestel Beyaz Eşya’da incelemeler gerçekleştirildi.

Burada konuşan Ahmet Nazif Zorlu, Denizli heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vestel hakkında genel bilgileri ve ülkemizde girişimcilikle ilgili çeşitli tecrübelerini aktardı.

TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan, Ahmet Nazif Zorlu’ya, kurulun çalışma esasları hakkında bilgi verdi. Heyeti kabul eden ve bilgiler paylaşan Zorlu’ya ilgi, destek ve katkıları dolayısıyla teşekkür eden Demirkan, kurul olarak bu tür teknik gezilere önem verdiklerini, özellikle potansiyel girişimciler açısından gelecek planlamalarına yardımcı olacağı düşüncesiyle bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yabancı televizyon kanallarında belgesellere konu olan ve dünyadaki sayılı mega tesislerden biri olan Vestel City’nin gençler tarafından bilinmesi, misyonlarının belirlemesi ve tüketim alışkanlıklarının değerlendirilmesi açısından oldukça önem arz ettiğini söyleyen Demirkan, “Ziyaret esnasında gördüğümüz teknoloji, üretim kapasitesi ve fason çalışan dünya markalarının dünya markalarının ülkemizde Vestel City’de üretildiğini görmek ayrıca Türkiye vatandaşı olarak hepimizi gururlandırdı.” dedi.

Demirkan, Vestel City’e yönelik ziyaret planını oluşturan, organizasyonu tertip eden, alt yapı ve ulaşım desteği veren Denizli Ticaret Odası’na da teşekkür ederek, “Kurulumuzun koordinatörlüğünü yürüten Denizli Ticaret Odası, bu teknik gezimiz için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Bizlere desteğini esirgemeyen Denizli Ticaret Odası’na çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında Başkan Demirkan, Zorlu’ya ilgileri dolayısıyla kurul adına teşekkür plaketi takdim etti.