AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Denizli'de 2 bin 955 erkek besilik sığır üreticisine et desteği olarak 2 milyon TL ödemenin üreticilerin banka hesaplarına aktarıldığını söyledi. 
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel yaptığı yazılı açıklamada, erkek besilik sığır üreticilerine et desteğinin ödemesinin yapıldığını bildirdi. Yüksel açıklamasında, tarım ve hayvancılık alanında Denizli’nin hızla büyüme trendini sürdürdüğünü ve bu süreçte her zaman üreticilerin yanında olmaya devam ettiklerini belirterek şunları kaydetti:
"Tarım ve hayvancılık sektörü ülkemizde ve ilimizde büyümeye devam ediyor. Bu anlamda yapılan çalışmalar, atılan adımlar ve hükümetimizin verdiği destekler son derece önem taşımaktadır. 2014 yılı içinde ilimize aktarılması öngörülen tüm desteklemeler yoğun gayretlerimiz neticesinde peyder pey aktarılmakta ve üreticilerimize ulaşması sağlanmaktadır. Bu manada besilik sığır desteklemesi kapsamında ve et desteklemesi olarak ilimizde, 2014 yılı 1. Dönem müracaatını yapan toplam 2 bin 955 üreticinin 9 bin 955 adet hayvanı için 1 milyon 989 bin TL destekleme ödemesine ilişkin icmaller tamamlandı. Desteklemelerin süratle üreticilerimizle buluşturulması konusunda yürüttüğümüz hassas çalışmalar her zaman olduğu gibi bu süreçte de netice vermiş ve üreticilere ödenmesi gereken destekleme bedeli banka hesaplarına aktarılmıştır. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın yetkilileri, il ve ilçe müdürlüklerimiz başta olmak üzere birlik yetkilerimize de bu süreçte yaptıkları hassas çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum."