Mevduatını Türk Lirası’nda tutmak isteyenlere ve avantajlı bir banka arayanlara bir önerimiz var: Fibabanka. Fiba Grup bünyesinde faaliyet gösteren Fibabanka 2010 yılında açılmış olup, açıldığı günden bu yana en yüksek faiz veren banka olarak reklam ve tanıtımlarını gerçekleştirmektedir.

Fibabanka’nın sunduğu avantajlı dünyanın içerisinde bulunan Kiraz Hesap, yatırımcılarına %21 Hoş geldin Faizi vererek Türkiye’deki en yüksek faiz veren hesap konumunda bulunmaktadır.

Pratik ve kullanımı kolay bir ara yüze sahip olan Fibabanka Mobil Uygulaması ve İnternet Şubesi ile kolayca para aktarabileceğimiz, yatırımlarınızı vadeye bağlayabileceğiniz bu hesapta 60 gün boyunca %21 faiz oranından faydalanabilirsiniz.

Diğer Avantajlar

Birikim yapmanın yanı sıra pek çok fırsat sunan Fibabanka Kiraz Hesap ile, %0 faizli kredi kullanabilir, fatura ödemelerinize, Banka kartı kullanımınıza, FibaFX kullanımınıza ve düzenli ödeme talimatınıza ekstra faiz hakkı kazanabilirsiniz.

Otomatik Ödeme: Minimum 2 adet faturanıza otomatik ödeme talimatı verin ekstra %0.20 faiz

FibaFX: Minimum 5000 TL karşılığı döviz yatırımı yapan kullanıcılara ekstra %0.20 faiz.

Fibabanka Banka Kartı: Minimum 1000 TL’lik kullanım karşılığı ekstra %0.20 faiz

Düzenli Ödeme: En az 3 ay boyunca düzenli 1500 TL ve üstü yatırım yapan müşterilere %0.80 ek faiz

İstediğiniz Zaman Para Çekebilirsiniz!

Türkiye’nin en çok faiz veren vadeli mevduat hesabı olan Kiraz Hesap’ta paranız gecelik faize yatırılır ve nakit kullanmak istediğiniz her an vade derdi olmadan Kiraz Hesap’tan para çekebilirsiniz.

İhtiyaç anında nakit desteği sunan Kiraz Hesap’tan para çekebilmek için tüm İş Bankası ATM’lerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Dövizde En Yüksek Faiz Oranı Kiraz Hesap’ta!

USD, EURO, GBP, Altın(XAU) ve Gümüş (XAG) para birimlerinde de Kiraz Hesap kullanabilir, yüksek hoş geldin faizi ve avantajlı standart faiz oranları ile dövizinizi değerlendirebilirsiniz.

Tüm para birimlerinde vade ve getiri hesabı yapmak için Fibabanka Resmi Web Sitesi’nde bulunan hesaplama araçları kullanabilir, ay sonu getirinizi hesaplayabilirsiniz.

Anlarız Hızla, Çözeriz Hızla sloganı ile Türkiye’de faaliyet gösteren Fibabanka’nın avantajlı dünyasına katılabilir, bu ayrıcalıklardan siz de yararlanabilirsiniz.

Kaynak : Birikimlerini Değerlendirmek İsteyene Fibabanka’dan Avantajlı Kiraz Hesap!