HABERDENİZLİ.COM

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçen yıl büyük bir başarıya imza atan kurmaylarını, 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 17.00'da, bu kez Denizli iş dünyası için toplayacak. ‘Ekonomi 2018 Vizyon Toplantisi" adı altında yapılacak geniş katılımlı organizasyonda Bakan Zeybekci'nin yanı sıra Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan Ağar, İthalat Genel Müdürü Ahmet Erkan Çetinkayış, Anlaşmalar Genel Müdürü Mehmet Işkın, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Arzu Yılmaz, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yurdal Şahin, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer Soylu, Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürü Uğur Öztürk de yer alacak.

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve DTO Başkanı Uğur Erdoğan, "Gerek platform gerekse Denizli Ticaret Odası olarak, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile şehrimizdeki iş dünyasından yüzlerce ismi buluşturacağımız toplantıda, geride bıraktığımız yılın değerlendirmesini yapma imkanı bulacağız. 2017'de adından sıkça söz ettiren Türkiye'nin, ekonomi ve ihracattaki başarısının altında yatan unsurları mercek altına alıp, başarı hikayemizin 2018'de de devam etmesi için neler yapmamız gerektiğini sorgulayacağız. Bu arada, nasıl katkı sağlayabileceğimize de bakacağız. Bizzat hemşehrilerimizin, Denizli'mizin iş dünyası ve yatırımlarına yönelik istek ve beklentilerini de dillendirebileceği organizasyonumuzun, hem bürokratların hem de platformda yer alan kurum ve kuruluşların üyelerinin ufkunu genişleteceğine inanıyorum. Varsa sorunları aşmamızda ve işlerin daha iyi olması yolunda gerekli planlamanın yapılmasında da büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
Denizli Platformu'nun Anemon Otel'deki yemekli organizasyonun hemen öncesinde Vakıfbank'ın Denizli Sanayi Odası (DSO) ile yapacağı Çardak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Protokolü'nün imza töreni de olacak.