Denizli’de eğitime hayırseverlerin desteği tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından son 6 ay içerisinde toplam 8 okul protokolü imzalanırken, son protokol hayırsever iş adamı Hasan Kıbrıslıoğlu ve 75 yaşındaki annesi Perihan Kıbrıslıoğlu ile imzalandı. Üçler Mahallesi’nde bir yıl önce yapılan ve eğitim öğretime açılan Üçler Anaokuluna iş adamı Hasan Kıbrıslıoğlu maddi destek verirken, okula annesinin adı verildi.
Valilik makamında düzenlenen okul protokolüne Vali Abdülkadir Demir, iş adamı Hasan Kıbrıslıoğlu ve annesi Perihan Kıbrıslıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgün ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu katıldı. Denizli’de eğitim yatırımlarının hayırseverlerin destekleriyle devam ettiğini belirten Denizli Valisi Abdülkadir Demir, “Denizlili iş adamımız Hasan Kıbrıslıoğlu ve onu yetiştiren değerli annesi Perihan Kıbrıslıoğlu’na eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışma çok hızlı gerçekleştirildi. Bir yıl önce yapılan okulumuza Perihan Kıbrıslıoğlu’nun ismini verdik. Kendilerini okulumuza götürdük ve gezdirdik” dedi. 
Denizli’de ilk 6 aylık dönemde 8 okul protokolünün imzalandığını ve bunun ay bitmeden protokol imzalamak anlamına geldiğini ifade eden Vali Demir, “6 ay içerisinde toplam 8 okul protokolü imzaladık. Bunlarının maliye değeri toplam 8 milyon TL civarında. Diğer yandan eğitim alanında hedefimiz bu yıl içerisinde 82 milyon TL yatırım yapmak. Şu anda birçok yeni okulumuzdaki inşaat çalışmaları hızla devam ediyor” dedi.
Anaokuluna 500 bin TL katkı sağlayan işadamı Hasan Kıbrıslıoğlu da, annesi adına eğitime katkıda bulunduklarını belirterek, “Bizleri yetiştiren annemiz adına bir okul yaptırmak istedik ama sayın valimiz bizden hızlı davranarak bir okulun ismini bizlere verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Annemizin adını taşıyan okulumuza destek olmak bizi mutlu etti. Vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar yetiştirecek olan eğitim kurumlarına desteğimiz devam edecektir. İnşallah ben kendi adımı bir de Anadolu Lisesi yapmayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Üçler Mahallesi’nde bulunan ve Hasan Kıbrıslıoğlu’nun 500 bin TL’lik desteği ile adı Perihan Kıbrıslıoğlu Anaokulu olarak değiştirilen okulun protokolü imzalandı.