Denizlispor, Özel Tekden Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzalayarak adını 3 yıl için Tekden Denizlispor olarak değiştirdi.
PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor, bir süredir isim hakkının kullanımı için sponsorluk görüşmeleri sürdürüyordu. Son olarak Özel Tekden Hastanesi ile görüşmeleri sürdüren Denizlispor, hastane yönetimi ile üç yıllık anlaşma sağladı. Yıllık 1 milyon 200 bin TL olarak imzalanan anlaşmaya göre Denizlispor’un adı Tekden Denizlispor olarak değişirken, göğüs reklamı da üç yıl boyunca Tekden Hastanesi’nin oldu.
Denizlispor’un adının değiştirilmesiyle ilgili olarak Özel Tekden Hastanesi’nde düzenlenen törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden, Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat ve futbolcular katıldı.
Törende konuşan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bugünün Denizlispor açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Aya çıkan ilk insan attığı adımın kendisi için küçük ama insanlık için büyük bir adım olduğunu söylemişti. Denizlispor tarihinde de sponsorluk anlaşması önemli yer tutacak. Takımında daha da kurumsallaşmasına katkıda bulunacak. Ben Tekden Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum" dedi.
Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ise Türkiye’nin en güzel hastanelerinden birinin Denizli’ye yaptıklarını belirterek, "Biz yaptığımız bu yatırımdan çok memnun olduk. Denizli’yle bir olduk. Burası Denizli’nin hastanesi. Denizlispor da bu şehrin tek takımı.Bunlar bir araya gelince büyük sinerji oluşturacağız.Takımımız büyük başarılara koşacaktır" diye konuştu.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin iki önemli markasının buluşmasından dolayı mutluluk duyduğunu kaydederek, "Takımımız lige keyif katan, çok önemli futbolcular yetiştiren bir kulüp. Türk futboluna büyük katkıda bulunduk.Bu takımımızı arzu ediyoruz ki süper ligde olsun. Bunun için takımımıza büyük destek veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Biz güçbirliği içinde takımımızı inşallah üst lige taşıyacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile Denizlispor’un adının üç yıl boyunca Tekden Denizlispor olmasını içeren anlaşmayı imzaladı.