Denizlililer ve taraftarlar adına başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına bilet fiyatlarının düşürülmesi konusunda teklifte bulunacağını ifade eden Ahmet Selvi, “Ben yönetici olarak bilet fiyatlarını yüksek buluyorum. Daha önce söyledim, tekrar söyleyeceğim. Arkadaşlarımızın mali tablodan dolayı fiyatları biraz yüksek tuttuğunu biliyorum ancak biraz daha indirim olursa maçı izlemeye gelen kitlenin daha da artacağına inanıyorum” dedi. Mersin İdman Yurdu, Samsun ve ardından Bolu maçlarının çok önemli olduğunu kaydeden Selvi, “Bunları kazandığımızda önümüz daha da açılacaktır.
Biz yönetim olarak gerekli fedakarlıkları yapıp kimsenin başını öne eğdirmiyoruz. İçimizde herkes iyi niyetli ve çalışıyor. Belki ailesinden uzak kalıp tüm mesaisini Denizlispor için harcayanlar var, bunların da bilinmesini istiyoruz. Bu yüzden başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular görevini yaparken, Denizlililerin de artık takımına sahip çıkması gerekiyor.
Bu nedenle Mersin maçı başta olmak üzere herkesin bizleri desteklemesini istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmayın, inşallah daha iyi günler göreceğiz. Birlik beraberlik içinde hedefimize ulaşmak istiyoruz. Benim şahsi hedefim şampiyonluk fakat lig uzun bir maraton çeşitli engellerle karşılaşacağımız aşikar. Bu yüzden el ele verip birlik olalım ve kötü rüyalar görmeyelim” diye konuştu. Bilet fiyatları B ve D kapalı tribün 25 TL, Maraton-açık 15 TL, kale arkası ise 10 TL’den satışa çıktı. Pazar günü saat 17.00’deki karşılaşmayı Hakan Ceylan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ahmet Şimşek ve Önder Yılmaz yapacak.