Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar; Hyundai’nin yeni prestij simgesi i40’ın üstün teknolojisi, güvenliği, mükemmel konforu, ekonomik ve çevre dostu motor seçenekleri ile Denizli otomobil tutkunlarının ilgisini çektiğini söyledi. 15 Eylül’de Hyundai Turkuaz Otomotiv’de satışına başlanılan i40’in, tüm modeller içinde en çok merak edilen otomobil olduğunu ifade eden Genel Müdür Yaşar, “Hyundai’nin doğadan ilham alarak hayat verdiği akıcı tasarım felsefesi,  Markanın kimliğini taşıyan altıgen ön ızgara, şu an güncel model yelpazesinde bulunan i20, i30, ix35, Accent Blue ve Elantra’da olduğu gibi i40’ta da hemen dikkat çekiyor. i40’ın tasarımındaki anahtar kelimeler “Modern Akıcılık” ve “Premium Esinti” olarak belirtiliyor. Tipik 3 boyutlu sedan anlayışının dışında son derece dinamik bir görünüme sahip.i40 Sedan, tasarımı ile de segmentinde farklılık yaratacak bir otomobil. Bu yüzden Denizlili otomobil tutkunları i40’la yakından ilgileniyor, test sürüşlerine katılıyor” dedi.


“İ40’la kıskanç bakışlara şimdiden alışın”

Hyundai i40’ın D segmentinde en ferah ve konforlu sürüşlerin vazgeçilmezi olmayı garanti ettiğini vurgulayan Genel Müdür Yaşar, “Hyundai i40’ın içindeyken size çevrilecek olan kıskanç bakışlara şimdiden alışın. Çünkü o, konforlu sürüşüyle size keyif verirken, göz alıcı tasarımı da size fark edilmenin ayrıcalığını yaşatacak. Hyundai i40’lar 1.6 litre GDI direkt enjeksiyonlu benzinli ve 1.7 litre hacmindeki common-rail dizel motor seçeneğine sahip olup, Euro NCAP’in yaptığı çarpışma testlerinde rakiplerinin yanı sıra bir üst segmentteki belirli otomobillerden bile daha yüksek puan alarak 5 yıldızın sahibi olmuştur.
Tüm bu özelliklerin ve daha fazlasının sahibi aracımızı yakından tanımak ve test etmek isteyenleri Turkuaz Otomotiv’e bekliyoruz. “Kusursuz, etkileyici sürüşü deneyin” diye konuştu.