Denizli'de 2015 yılında Adnan Doğan başkanlığında kurulan Denizli İnovasyon Derneği (DİDER) üyeleriyle Denizli Polisevi'nde bir araya geldi. Toplantıya AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, DİDER üyeleri katıldı. 

Denizli İnovasyon Derneği Başkanı Şaban Varol, 2015 yılında onursal başkan Adnan Doğan tarafından bir araya getirilmeleriyle başlayan dernek faaliyetlerini devam ettirmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Varol, Kurulduğu günden bu yana bir çok ilki ve bir çok başarıyı sizlerin emeği, çabası, gayreti ve fedakarlığı ile gerçekleştirmiştir. Bir sivil toplum kuruluşu olarak kısa sürede elde etmiş olduğumuz başarılar kamuoyunda takdirle karşılanmaktadır." dedi.

Denizli İnovasyon Derneği Üyeleri Polisevi'nde Buluştu

Bir arada bulunmalarının temel sebebinin üyeleri arasındaki iletişimi güçlendirmek olduğunu belirten Varol, "DİDER üyeleri birbirini tanıdıkça gerek şahsi menfaatlerini, gerekse derneğimize olan katkılarını güçlendirecektir. Biz hep birlikte iyi ilişkiler kurabilirsek daha güçlü olacağımıza ve birlikte daha iyi işler başaracağımıza inancım tamdır. Bu nedenle DİDER gönüllüsü dostlarımın daha sık bir araya gelmesini arzu ediyor, derneğimizin organizasyonlarında daha fazla katılımcı olmasını ve daha etkin çalışmalar yapmasını diliyorum.

Son süreçte özellikle projeler konusunda yoğun emek sarf etmeye başladık. Alzheimer hastaları ile ilgili Avrupa Birliği projesine başvurumuz tamamlanmış olup, sonuç beklenmektedir. Yine Yeşilay tarafından çağrısı açılan Bağımlılık konusunda başvurumuz gerçekleşmiş ve kabul beklemektedir. Projelerin hazırlanması ile ilgili fedakarca çaba gösteren başta Arzum Işıtan ile Özkan Özkaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Bu arada derneğimizi kurumsallaştırma konusunda çalışmalar yapılmış, üyemiz seven ajans tarafından profesyonel bir web sitesi üzerinde titizlikle çalışılmış ve çok kısa süre içinde tamamlanmış olacaktır. Böylece daha güçlü, daha hızlı bir haberleşme portalına kavuşup kamuoyuna kendimizi daha iyi ifade etme şansını hep birlikte elde etmiş olacağız. Emrah Coşkun başta olmak üzere ekibine teşekkür ederim.

Bir arada olmamızı avantaja da dönüştürmek gerektiği kanısındayım. Sahibi olduğumuz kitlenin gücünden de yararlanmalıyız. Bunun için öncelikle üyelerimizin üyeliklerini güncellemek zarureti doğmaktadır. Yeni üyelik formalarını doldurmanızı rica ediyorum. Bu formlardaki bilgilere göre her üyemize Üyelik Kartı düzenlenecek ve bu kart sayesinde anlaşmalı kurumlarda bir takım ayrıcalıklara sahip olacaksınız. Şu anda Özel Denizli Seviye Eğitim Kurumları, Denipol hastanesi gibi kurumlar ile protokol imzalamış olup, diğer kurumlarla da görüşmelerimizin devam ettiği müjdesini vermek isterim." dedi.

Yönetim Kurulu olarak çalışmalarının  hızla devam ettiğini belirten Varol, üzerinde çalışmakta oldukları 10’a yakın projeyi müjdeledi.

Denizli İnovasyon Derneği Üyeleri Polisevi'nde Buluştu