Denizli Valiliği tarafından yürütülen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” çalışması kapsamında Ocak ayında 2 bin 631, Şubat ayında ise 5 bin 822 kişiye  istihdam sağlandı. 

Denizli’nin müteşebbis yapısı ile Türkiye’de birçok konuya önderlik eden ve örnek olan bir kent olduğunun altını çizen Vali Ahmet Altıparmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdamda Milli Seferberlik çağrısına da en güzel cevabı vermeye başladığını söyledi. İki ayda istihdam edilen 8 bin 453 kişinin çok önemli bir rakam olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak, her ay bu rakamın artacağına gönülden inandığını söyledi.

İstihdam kapısını sonuna kadar açan Denizlili İşadamlarına teşekkür eden Vali Altıparmak; “Denizli’de Ahilik Kültürü ile yetişen, bu kültür ile ticaret yapan işadamlarımız, müteşebbis yapısını bir kez daha göstermiştir. Birçok sanayi ve üretim alanında ülke ekonomisine önemli katkı sunan, ihracatta her zaman ilk 10’un içinde yer alan Denizlili işadamlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmayarak destek verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seferberlik her ay artarak devam edecektir. Gün birlik olma ve ülkemizi; Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine en iyi şekilde taşıma günüdür” dedi.