DENİB, Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek ve tekstil diyarı  Denizli için son derece önemli olan Heimtextil Fuarı öncesi her sene olduğu gibi değerlendirme ve hazırlık toplantısı organize etti. 
Polis Evi’nde gerçekleşen toplantıya DENİB Yönetim Kurulu ev sahipliği yaparken, Heimtextil’e katılacak firmaların temsilcileri katıldı.
DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, toplantıda ilk olarak 2014 yılının değerlendirdi  ve 2015 yılına ilişkin beklentilerin paylaştı. Kocasert  sunumunda Türkiye ve Dünya Ekonomisine ilişkin 2014 yılındaki gelişmeleri, mevcut durum ve 2015’e ilişkin olarak döviz kuru, dış ticaret, emtia fiyatları ve büyüme oranlarına ilişkin beklentiler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Heimtextil Fuarı’nın önemine dikkat çeken Kocasert,  dünya pazarında var olan payları büyütmek için Denizli sanayicisinin inovasyona daha fazla ağırlık vermesinin gerekliliğini aktırdı. Kocasert, 'Eski Köye yeni icat getirmemiz lazım' diyerek başladığı konuşmasında; “HeimTextil Fuarı tabiki çok önem verdiğimiz bir organizasyon; ancak böyle fuarlara inovatif ürünlerimizle katılmayı başarabilirsek işte o zaman daha büyük işler yapmış olacağız” dedi.
Toplantının devam eden bölümünde firmalar 2015 Heimtextil Fuarına ve ihracata ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Heimtextil Fuarı’na Denizli’den 45 ve Türkiye’den yaklaşık 160 firma katılımcı olacak…