Denizli İhracatçılar Birliği içinde bir çok hizmeti ve mobil servisi barındıran akıllı telefon uygulamalarını hizmete sundu.
iPhone/iPad ve Android cihazlara indirilebilen DENİB mobil uygulaması ile üye veritabanına tek dokunuşla ulaşabilir, haberleri ve sirküleri cep telefonunuzdan takip edebilir, DENİB’in sureli yayını “Made by Denizli” dergisini okuyabilir, kurumsal bilgilere ve mevzuata gözatabilir ve uyarı sistemi ile tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.
Üye Veritabanı
Uygulamayı bir kez cep telefonunuza indirdikten sonra internetiniz olmasa bile tüm üye bilgilerine ulaşabilir, tek tuşla ilgili firmayı arayabilir; dilerseniz uygulamadan çıkmadan e-posta gönderebilir, firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Haberler ve Sirküler
Haber, etkinlik ve sirküleri takip etmeniz artık çok daha kolay. Güncel gelişmeleri haberler bölümünden anlık takip edebilir, bakanlık duyurularını sirküler bölümünden inceleyebilirsiniz.
Anında Bildirim (Uyarı) Sistemi
Gelişmelerden anında haberdar olmak için “Push Notification” olarak isimlendirilen anında iletme bildirimleri (uyarı sistemi) ile gelişmeleri siz değerli üyelerimize ve kullanıcılarımıza iletiyoruz. Bu hizmetten faydalanmak için uygulamamızı cep telefonunuza kurmuş olmanız ve ileti bildirimlerinizin açık olması yeterlidir.
İletişim ve Yol Tarifi
Kurumumuzun iletişim bilgilerini artık rehberinizde saklamanız gerek yok. Uygulama üzerinden tek tuşla arama yapabilir, detaylı iletişim bilgilerimize gözatabilir ve dilerseniz bulunduğunuz yerden DENİB’e yol tarifi alabilirsiniz.
DENİB Yönetim Kurulu, teknolojiyi yakından takip eden ve hızla bünyesine katarak iş süreçlerini ve hizmet kalitesini arttırmayı hedefleyerek, dünyanın en popüler platformu olan mobil cihazlarda da yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Tanıtımını Pamukkale Teknokent yazılım şirketlerinden Divan Yazılım Genel Müdür’ü Buğra YÜKSEL’in üstlendiği lansman toplantısında DENİB’in mobil uygulaması üye ve basın mensuplarından tam not aldı.
DENİB ailesi olarak inovatif çalışmalara devam edileceği bildirildi.