Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) bugün yapılacak genel kurulda yeni başkanını ve yönetim kurulunu seçecek. Başkanlık için Hakan Urhan ve Esra Kasapoğlu Ünlü yarışacak. Genel kurul 13 Eylül (bugün) Anemon Otelde 17.00’de başlayacak. 14. Dönem yönetim kurulunun seçileceği genel kurulda iki aday yarışacak. Denizli’nin tanınmış işadamlarını yönetim kurulu listesine alan adaylar seçimin yapılacağı saati bekliyor. 

Esra Kasapoğlu Ünlü’nün sloganı ‘Büyük DEGİAD Ailesi’ 
Ünlü, “Yapacaklarımız Denizli ve DEGİAD’ın kazanımları adına olacak. Yapacaklarımız yaptıklarımız bizim değerlerimizdir. Biz DEGİAD’ı yükseklere çıkaracağımızdan eminiz. Kaliteli bir yönetim kaliteli gelecek demektir. Ben bu konuda yanımda olan yönetim arkadaşlarıma bu dikenli ama bir o kadarda güzel yolda benimle yürüdükleri için bu yola yüreklerini koydukları için teşekkür ediyorum. Bizim sevdalı olduğumuz Denizli için yapacağımız hizmetler elzemdir, hep birlikte el ele vererek geleceğe emin adımlarla kaliteli vizyon ve misyonlarla gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

degiad genel kurul seçimi esra kasapoglu

İş’te Birlik Zamanı sloganıyla genel kurula hazırlanan Hakan Urhan:
“Amacımız en kısa zamanda DEİGAD’ın örnek network sistemini tekrar hayata geçirmek. DEGİAD’ı başta komisyonlar olmak üzere tüm üyelerinin karar alma sürecine doğrudan ve dolaylı katıldığı bir yapıya kavuşturmak. Ayrıca kentin ekonomiden şehirleşmeye her alanında söyleyecek sözü olan, söz sahibi olan bir DEGİAD’ı tesis edebilmek de bizlerin en önemli isteği. Ancak öyle sosyal medyadan bir iki satırla, bir basın bildirisiyle değil; uzmanlarına Ar-Ge raporları hazırlattığı, akademik verilere dayanan tespitler ve çözüm önerileriyle masaya gerçek anlamda bir şeyler koyabilen bir DEGİAD olarak bu kentte söz sahibi olmak istiyoruz. Bu nedenle Uyuyan dev DEGİAD’ı yeniden uyandıran, yakasına rozeti gururla takılan bir DEGİAD haline getirmek için yola çıktık." dedi.

degiad genel kurul seçimi hakan urhan

DEGİAD Genel Kurulu bugün 17.00’de Anemon Otel’de başlayacak oy verme işlemine saat 19.00’da başlanacak. DEGİAD Genel Kurulu Seçim sonuçları açıklanacak.