İSTANBUL (CİHAN)- Mermerler Otomotiv’in distribütörlüğünü yürüttüğü Çinli Chery’nin Bayi Geliştirme ve Satış Müdürlüğü’ne Dr. Aydoğan Süer getirildi.
Atamayı değerlendiren Süer, “Amacımız bayiye sadece otomobil satmak değil. Bölgede satışlara sirayet eden demografik ve ekonomik öğeleri değerlendirerek başarıyı uzun vadelere yayacak bir vizyon oluşturmak. Bu şekilde bayimize yön vererek onlarla birlikte gelir elde etmek hedefindeyiz.”dedi.
Kariyerine 1999’da Tüzün Yapı AŞ’de başlayan Aydoğan Süer, 2002’de Kurumsal İletişim ve İdari İşler Müdür Yardımcısı olduğu MNG Havayolları’nda 2 sene görev yaptı. 2005’te Baymer Turizm ve Yatırım AŞ’ye geçerek, şirketin bünyesinde bulunan Carousel AVM’de İşletme Müdürü olarak istihdam edildi.
Süer, 2007- 2010 arasında da reklam, tanıtım ve imaj konusunda siyasi partilere danışmanlık hizmeti verdi.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Aydoğan Süer’in Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde İşletme MBA ve California Preston Üniversitesi Yönetim Bilimi dalında doktora derecesi bulunuyor.
Akademik derecelerinin yanı sıra Brayer State Üniversitesi’nden Stratejik Planlama, Etkili İletişim, Yönetim Kabiliyetlerini Geliştirme ve Liderlik; İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Lojistik; Türk Psikologlar Derneği’nden ise Etkili İletişim ve Empati konularında sertifika sahibi olan Dr. Süer’in İşletme Yönetim Süreci konulu bir de kitabı bulunuyor. İyi derecede İngilizce bilen Süer,1981 doğumlu olup evli ve bir çocuk babası.

CİHAN