Denizli Balcı Evi Konağı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına FAC Yönetim Kurulu Başkanı Baki Toraman, yönetim kurulu üyeleri, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz ve oda üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan FAC Denizli İl temsilcisi Mustafa Karababa, şirketin ülkemizdeki ilk hile denetim şirketi olduğunu ifade etti. Karababa, ”Alanında uzman ekibimiz şirketlerin kurumsallaşma, iç denetim, iç kontrol sistemlerinin kurulması, stratejik yönetim danışmanlığı, bağımsız denetim, hile denetim, dava destek danışmanlığı konularında şirket ihtiyaçlarına çözüm üretmek için destek vermektedir” dedi.

FAC Uluslar arası Hile Denetim ve Danışmanlık Hizmeti Yönetim Kurulu Başkanı Baki Toraman, şirketleri hakkında kısaca bilgi verdi. Toraman, “FAC 8 bölge temsilcisi 81 il temsilcisi ile ulusal ve uluslar arası platformda faaliyet gösteren ilk denetim şirketidir” dedi.

Toplantıda son olarak konuşan, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz, şirketlerin güçlü bir yapıda olması, kurumsal kimliğe kavuşması ve geleceğe dair sağlam adımları atması için bu tarz şirketleri önemsediğini belirtti.