Denizli Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı Kapsamında İşkur tarafından denetlenen proje için 6 aylığına 60 personel alacak.
Personel istihdamı için 28 Mart 2012 Çarşamba günü saat 10:00’da İncilipınar Nikah Sarayı’nda kura çekimi düzenlenecek.
Belediye, ağaçlandırma, park düzenlemeleri, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması konuları için 45, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması konuları için de 15 olmak üzere 60 personeli 6 ay süreliğine istihdam edecek. Personel, 02 Nisan 2012’de iş başı yapıp ve 01 Ekim 2012 tarihine kadar görev alacak. Program süresi boyunca aylık asgari ücret verilecek ve SGK ödemeleri yapılacak.
Ağaçlandırma ve park düzenlemeleri ile restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması konuları için aranacak şartlar şöyle: Türkiye İş Kurumu’nda kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve 50 yaşından büyük olmamak ile vasıfsız işçi olmak
Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması konuları için de, Türkiye İş Kurumu’nda kayıtlı işsiz olmak, emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve 50 yaşından büyük olmamak ile taş ustası olmak (Bu durumu belgelendirmek zorunludur)
Her iki grup için ise ‘son 2 yıl içinde toplam yararlanma süresi 8 ayı aşamaz. Programın bitiş tarihinden itibaren (8 aylık tamamlanmış ise) 24 ay geçmeden, aynı programdan yeniden yararlanılamaz. Farklı 2 program (kurs, staj vb) arasında en az 6 aylık süre bulunur’ şartları aranmaktadır.
İstekliler, 26 Mart 2012/Pazartesi günü 17:00’a kadar Denizli Belediyesi’nden veya www.iskur.gov.tr adresinden başvuruları yapabilecekler