Denizli Kaleiçi Çarşısı bu yıl üçüncü kez düzenlenecek ‘Kaleiçi Alışveriş Festivali’ne hazırlanıyor. Salı günü başlayacak olan ve ay sonuna kadar devam edecek olan indirim günleri festivalinde, çarşı içerisinde birçok firma uygun fiyatlarla ürünlerini Denizli halkına sunacak. Yüzde 30’lardan 70’lere kadar ürünlerde fiyatlar aşağılara çekilecek. Öyle ki, kampanya çerçevesinde 10 liraya gelinlik bile bulabileceksini. Dahası yine pantolan ve kazaklarda 10 liralık ürün tezgahlarda olacak. Toplam 650 esnafın destek verdiği festivalde ürünler çok uygun fiyatlarla müşterilere verilecek. Festival kapsamında bu yılda erkek takım elbiseler, pantolonlar, gömlekler, bayan takım elbiseler, pantolonlar, ceket, iç giyim, çorap, ayakkabı, terlik, kazak, buluz, süveter ve daha birçok ürünü çok ucuçza alabileceksiniz.

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
Bu yıl Denizli Ticaret Odası’nın sponsorluğunda Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği’nin himayesinde  17-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kaleiçi Alışveriş Festivali’nin tanıtım toplantısı Kaleiçi’nde yapıldı. Dualarla başlayan toplantıda 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız ile esnaflar, tüm Denizli halkını festival kapsamında indirimle alışverişe daüvet etti.

KALEİÇİ’NDE HAREKETLİ ANLAR YAŞANACAK
Dernek Başkanı Yıldız, “Tarihi çarşımızı canlandırmak, eski hareketli günlerine tekrar kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Dünyanın en eski çarşılarından birisi olan Kaleiçi çarşımız hem Denizli gündemi hemde ülke gündeminde olacak. Festival kapsamında esnafımız yeni yılın renk ve modellerinden birçok ürünü çok uygun fiyattan satışa çıkararak festivalimize destek verecek. 10 liraya gelinlik, pantalon, kazak bile bulabileceksiniz. Festivalimiz Pazartesi günü düzenlenecek tören ile başlayacak  ve ay sonuna kadar devam edecek” dedi. 

KALEİÇİ ÇOK ÖNEMLİ
Denizli’nin alışverişte kalbi olan Kaleiçi Çarşısı’nın tarihi geçmişiyle çok önemli bir alışveriş merkezi olduğunu aktaran Denizli Ticaret Odası Başkanı necdet Özer, “Kaleiçi Denizli’de alışverişin merkezi. Bu bir gerçek. Festivalimizle Kaleiçi’ni ülke gündeminde, dünya gündeminde hak ettiği yere oturtması açısından önemli. 800 yıllık geçmişe sahip tarihi bir çarşı burası. Tüm halkımız festival kapsamında Kaleiçi’nden çok uygun fiyatlara ürünler alacak. Çarşı hareketlenecek, bereketlenecek. Halkımızı festival döneminde indirimli alışerişe davet ediyoruz” dedi.

DTO Başkanı Özer, tarihi çarşıda bir mağazaya da giderek ilk alışverişi kendisi yaptı.