Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yeni eğitim-öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz eğitime yatırım yapmaktır. Çünkü kendine güvenen, geleceğine umutla bakan ve yüksek bilgi donanımına sahip bir nesil yetiştirmek, ülkemizin ve kentimizin huzur dolu yarınlarının en büyük garantisidir." 

Bugüne kadar eğitimde gerek fiziki alt yapı gerekse sosyal projeler olmak üzere hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Bilgi evi ve kurs merkezlerimiz, eğitim yardımlarımız, Eğitim İçin El Ele Projemiz ve daha bir çok destek ile geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm bunların yanında çocuklarımız ve gençlerimizin sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinden ücretsiz yararlanmaları ve kendilerini geliştirmeleri için modern tesisler inşa etmeyi de sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Mesajında eğitimciler ve velilere de seslenen Başkan Zolan, şunları belirtti: "Öğrencilerimizin milletimizin değerlerine duyarlı, insana önem veren, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla kuşanmış, demokrasinin ve insan haklarının değerlerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması ülkemizi daha da güçlü kılacaktır. Bunu el birliği ile gerçekleştirecek güce de sahibiz. Bu düşüncelerle 2015-2016 eğitim öğretim yılının tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve başarılar diliyorum.”