2014-2015 eğitim öğretim yılı ile ilgili planlama ve koordinasyon toplantıları başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli genelinde mesleki eğitim veren okul ve kurum müdürleri ile bir araya geldi. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdür Mustafa Vural, Hüseyin Selçin ve okul kurum müdürleri katıldı. Hızla kalkınan ve sanayileşen ülkemizde eğitimin, kalkınmanın en etkili ve temel araçlarından biri olarak kabul edildiğini vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Sanayileşmede en önemli unsurlardan biri de bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip, yüksek verimi gerçekleştirecek insan gücünün yetiştirilmesidir. Bu sebeple, sanayinin gelişmesinde en büyük alt yapı yatırımlarından biri mesleki ve teknik eğitimdir. Sizler bu bilinçle okul ve kurumlarınızda çalışmalarınızı yaparak, geleceğimiz ve yarınlarımız olan gençleri çağın gerektirdiği en iyi donanımda ve kalifiye birer birey olarak yarınlara hazırlamalısınız. Mesleki eğitim okullarımız yarınlar için birer umut kapılarıdır. Önümüzdeki süreçte mesleki eğitim alanında iki model okul yapmayı planlıyoruz. İkili öğretime son vermek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Toplantıya katılan okul müdürlerine 2023 Denizli Eğitim Vizyonu hakkında da bilgiler veren Oğuz, Denizli’nin eğitime verdiği önem ve başarıları ile tanınan bir kent olduğunu, kalite, standart ve başarıyı daha yukarıya taşımak istediklerini de sözlerine ekledi.