HABERDENİZLİ.COM

Özel Denizli Seviye Okulları Müdürü Mahmut Catlık ise açıklamasında şu ifadelere yerverdi; "Amacımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğini oluşturacak öğrencilerimizin her alanda pozitif yönlerini bularak geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak. Yıllardır mücadele ettiğimiz basketbol branşında, bünyemizdeki Beşiktaş Basketbol Okullarıyla kurumsallaşmanın sonucunda, yetenekli öğrencilerin hakkettiği yere gelmesini sağlayacak unsurları oluşturduk. Basketbol branşında, gençlerimize verdiğimiz değeri 5. Sınıftan 11. Sınıfa kadar olan öğrenci grubuna burs imkanı sağlayarak onların hem akademik anlamda hem de basketbol eğitimimizle hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

Videonu çek, Özel Denizli Seviye Okulları resmi instagram sayfasına gönder (@denizliseviye), bursu kap, SEVİYELİ OL!

Denizli Seviye Okulları GSK ve Denizli Beşiktaş Basketbol Okulları Nasıl Eğitim Veriyor?

Denizli Beşiktaş Basketbol Okulları olarak öncelikle sporcularımızın bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamaktayız. Basketbol takım oyunu olması nedeniyle bireysel ve toplumsal gelişimde etkili bir spordur. Spor sevgisini, spor bilincini ve spor yapma alışkanlığını kazandırarak; fiziksel, ruhsal, zihinsel ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunur. Biz de sporcularımıza yardımlaşmayı paylaşmayı ve sorumluluk almayı öğretiyoruz. Gelecekte işini severek yapan ve ne istediğini bilen bireylerin yetişmesini istiyoruz. 
Ruhen ve fiziken yeterli olan herkes bizimle birlikte basketbol sporunu yapabilir. Denizli Beşiktaş Basketbol Okulları, altı (6) yaşından itibaren kayıtlarını alan, 6- 18 yaş arası kız ve erkek olmak üzere basketbol eğitimi veren resmi bir altyapıyız. 
Bu kapsamda da resmi maçlara Denizli Seviye Okulları GSK olarak çıkmaktayız. Kız, Erkek ve Büyükler Ligi olmak üzere farklı kategorilerde müsabakalara katılan kulübümüz bugüne kadar çıktığı müsabakalarda da birçok başarıya imza atmıştır. Önümüzdeki sezon hedefini şimdiden belirleyerek çalışmalarına devam eden kulübümüz, genç sporcuların, hem spor hem de akademik eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla, basketbol branşında burs vermektedir. 5-6-7 ve 9-10-11. Sınıflar olmak üzere kız ve erkek sporcuların faydalanabileceği bursumuz devam etmektedir. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünden yola çıkarak önceliğimiz her zaman ahlaklı sporcu kazanmak, sağlıklı bireyler yetiştirmek ve başarılı bir gelecek hazırlamaktır".dedi.