Haberdenizli.com

Denizli'nin TOBB onaylı ilk fuar firması BSF EXPO LTD., ilk fuarını dev bir organizasyonla Denizli'de gerçekleştirecek. DENEF 2019 1. Denizli Eğitim Fuarı, bölgenin en büyük eğitim fuarı olmasının yanısıra, çocuklarının geleceğini düşünen ve eğitim planlaması konusunda kararsız kalan velilere de ışık tutmayı hedefliyor.

Eğitimin Kalbi Bu Fuarda Atacak

DENEF 2019 1. DENİZLİ EĞİTİM FUARI'nda; kreşten üniversiteye, yabancı dil eğitiminden KPSS-LGS kurslarına kadar, Denizli'nin ve Türkiye'nin tüm saygın eğitim-öğretim kurumları fuar çatısı altında bir araya gelecek. BSF EXPO LTD. ortaklarından Burak Alamehmet, Mart 2019'da düzenlenecek fuarla ilgili bilgi verdi. Alamehmet, bölgenin en büyük eğitim fuarını düzenlemenin heyecanını yaşadıklatarını dile getirerek, "Denizli'miz eğitime yüksek ölçekte önem veren bir şehir. Velilerimiz; okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar her alanda, çocuklarının en iyi eğitimi almalarını istiyor. Denizli'miz okul sayısı ve çeşitliliği bakımından birçok şehirden ilerde. Velilerimizin ve öğrencilerimizin tüm bu okulları ziyaret etmesi, doğru ve nitelikli bilgi alması çok zor. Bunun için okul okul dolaşıp, eşe dosta sorup bilgi almaya çalışıyorlar. İster istemez bir bilgi kirliliği de oluşuyor. 1. Denizli Eğitim Fuarı işte bu noktada önemli bir organizasyon. Denizli'de eğitim-öğretim faaliyetleri sunan saygın kurumları fuar çatısı altında bir araya getiriyoruz. Böylelikle velilerimizin ve öğrencilerimizin tüm okul ve öğretim kurumlarıyla yüzyüze görüşmeler yapıp, kaynağından ve nitelikli bilgi alabilmelerini sağlıyoruz.” diye konuştu.

Türkiye'nin Saygın Üniversiteleri Bu Fuarda

Üniversite eğitiminin artık gerek-şart olduğu günümüzde  meslek seçimi kadar üniversite tercihi de önemli bir rol oynuyor. 1. Denizli Eğitim Fuarı'nda Türkiye'de ve yurtdışında faaliyette bulunan üniversiteler de yer alacak. Böylelikle velilerimiz ve öğrencilerimiz; üniversiteleri daha yakından tanıma, sundukları eğitim kalitesini, burs ve sosyal imkanları da öğrenme imkanına kavuşacak.

Fuar Merkezi Bir Eğitim Kampüsüne Dönüşecek

DENEF 2019 1 .DENİZLİ EĞİTİM FUARI'nda ilkler de yaşanacak. Fuar boyunca alanının uzmanı ve Türkiye'nin tanınmış eğitimcileri tarafından seminerler ve söyleşiler düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu bu etkinliklerle velilerin ve öğrencilerin meslek seçiminden etkili ders çalışmaya kadar onlarca başlık altında bilgilendirilmesi hedefleniyor. Katılımcı okulların ve eğitim kurumlarının da düzenleyeceği workshop ve seminerler ile fuar alanı 4 gün boyunca bir eğitim kampüsü haline gelecek.

Katılımcılara Işık Tutacak

Fuarın hem katılımcılara hem de ziyaretçilere ışık tutacağını, farklı bir perspektif kazandıracağını sözlerine ekleyen Alamehmet, "Eğitimin okul, öğretmen, aile, öğrenci ve eğitim yayınları olmak üzere 5 ayağı var. Düzenleyeceğimiz bu fuarla bu beş önemli ayağı bir araya getiriyoruz. Amacımız ortaya çıkan bu sinerjiden herkesin yararlanması, bireysel ve kurumsal ölçekte bir rota çizilmesini sağlamaktır.” diye kouştu
.
DENEF 2019 1. Denizli Eğitim Fuarı, 7-10 Mart 2019 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.